-- OGLAŠEVANJE --

Za Paviljon park (spet) v igri 2

Po tem, ko se je občina odločila, da razpis, kljub popolni ponudbi ponovi, sta se na nov razpis prijavila 2 gostinca.

-- OGLAŠEVANJE --

Na razpis sta prispeli dve ponudbi, obe pa je potrebno dopolniti – enega ponudnika bodo pozvali k dopolnitvi, pojasnjujejo na trboveljski občini, za enega pa bodo lahko pridobili podatke po uradni dolžnosti.

In kot so še sporočili, bo odločitev komisije znana po pridobitvi teh podatkov.

Kaj se bo v zgodbi Paviljon park skuhalo tokrat?
Kaj se bo v zgodbi Paviljon park skuhalo tokrat?

Še danes ni povsem jasno, zakaj je občina ponovila razpis. Spomnimo, na prvi razpis sta

se prijavila dva, eden je odstopil. Ponudnik Igor Matanovič je napisal popolno vlogo in bi potemtakem moral biti izbran. A očitno je mesto rezervirano za koga drugega. VEČ TUKAJ!

»Ponudniku ni nič manjkalo, želimo pa pridobiti večje število ponudb in spodbuditi konkurenčnost v naši občini ter tako opraviti izbor med več ponudbami,« je odločitev prvega padlega razpisa pojasnila vodja oddelka za premoženjske zadeve na občini Trbovlje Jana Škorjanc Štrakl. Prepričana je, da jim bo kljub ponovitvi razpisa lokal v parku uspelo odpreti v predvidenem roku, to je maja.

Matanovič se je znova prijavil, k dopolnitvi vloge ga ni pozval še nihče. Oddal je enako vlogo kot prvič, kljub temu da je razočaran nad delom občine pa vseeno upa na najboljši razplet.

Paviljon Park

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --