20.3 C
Trbovlje
petek, 11. junija 2021
ZON.siAktualnoV Hrastniku in Trbovljah cepljenje brez naročanja

V Hrastniku in Trbovljah cepljenje brez naročanja

Konec tedna bo v Hrastniku in Trbovljah potekalo cepljenje občanov brez naročanja. Prideš ob dogovorjeni uri, počakaš na vrsto, oddaš zdravstveno kartico in prejmeš prvo oziroma edino dozo cepiva. Na voljo so cepiva treh različnih proizvajalcev.

Cepljenje za nenaročene velja le za prve doze cepiva in, kot pravi Darja Logar iz ZD Trbovlje, želijo cepiti predvsem tiste, ki še niso bili cepljeni in niso preboleli. Tisti, ki bodo prišli, pa naj planirajo, da jih bodo za drugo dozo poklicali čez 3 tedne.

Za tovrstno akcijo cepljenja so se v ZD Trbovlje odločili, ker so v tem tednu uspeli poklicati vse iz seznama, ostalo pa je še 300 doz cepiva.

V Trbovljah bodo cepili cel dan v petek – od 7.30 do 19.30. Cepljenje bo potekalo v prostorih bivše optike v ZD Trbovlje, cepili pa bodo s Pfizerjevim cepivom.

Dan pred tem, torej v četrtek bodo prav tako nenaročene cepili v cepilnem centru Hrastniku v zdravstvenem domu. Med 9. in 10.30 z Janssen cepivom, med 12.30 in 13.30 z Astra Zeneco. Cepili bodo do porabe posameznega cepiva, nam je pojasnil direktor ZD Hrastnik Gregor Pajić.

V Trbovljah cepljenih že skoraj 30 odstotkov, pozivajo k prijavam

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Spet je čas za NAGRADNO IGRO Avtohiše Malgaj Trbovlje

Na Facebook strani Zasavskih onlajn novic poteka nagradna igra, ki vam lahko prinese super nagrade. 1x posoda za malico 1x bidon 1x skodelica Izžrebali bomo v ponedeljek, 14....