-- OGLAŠEVANJE --

V hišni preiskavi zasegli sumljive sadike

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in mopedist, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in trčil v vozilo. Policisti vodijo postopek o prekršku.

Kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Litija

V petek okoli 12. ure so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v naselju Zgornji Hotič, kjer se je, po do sedaj zbranih obvestilih, iz tovornega vozila raztresal tovor in poškodoval vozilo. Po nesreči je voznik tovornega vozila odpeljal, ne da bi nudil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V soboto se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Policisti vodijo postopek o prekršku.

Sum kaznivega dejanja ponarejanje listin, kjer še zbirajo obvestila.

Prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so policisti ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Kršitev javnega reda in miru, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V petek so obravnavali dve prometni nesreči na območju Zagorja ob Savi. V prvi, ki se je zgodila na območju Zagorja ob Savi, je voznik tovornega vozila trčil v odtočni žleb na stanovanjski hiši in s kraja odpeljal brez, da bi oškodovancu posredoval svoje podatke. Policisti še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku. V drugi prometni nesreči, ki se je v dnevnem času prav tako zgodila na območju Zagorja ob Savi, pa sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe.

Sprejeli so tudi prijavo kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, ki je bilo storjeno na območju Trbovelj. Zadeva bo v nadaljnjo obravnavo odstopljena na policijsko postajo Trbovlje.

V nedeljo so v Zagorju ob Savi obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo na udeleženih vozilih, zaradi prekratke varnostne razdalje. Policisti vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

PP Trbovlje

V petek so po zbranih obvestilih in pridobljene odredbe za hišno preiskavo opravili preiskavo bivalnih prostorov na območju Trbovelj in pri tem našli ter zasegli več sadik rastline, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. V primeru potrditve po opravljeni analizi, bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V soboto prometno nesrečo na parkirnem prostoru, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo prijavitelja in mu s tem povzročil materialno škodo. Odpeljal je brez, da bi nudil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --