-0.5 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoUstavili prekrškarja in zasegli ukradeni moped

Ustavili prekrškarja in zasegli ukradeni moped

Prometno nesrečo s pobegom so včeraj obravnavali trboveljski policisti. Neznani voznik je trčil v ograjo in le to poškodoval.

Bolj pestro je bilo v Zagorju, kjer so policisti najprej obravnavali nepravilno parkiranje in sicer je voznik občanu zaparkiral izvoz iz garaže, zato so napisali plačilni nalog.

Potem pa so pri kontroli prometa ustavilli voznika mopeda. Ugotovili so, da voznik nima vozniškega dovoljenja, prav tako pa moped ni bil registriran in ugotovili so, da je bil celo ukraden. Moped so policisti zasegli in nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi sumov storitve kaznivega dejanja prikrivanja. Vozniku je bil izdan tudi plačilni nalog zaradi kršitev predpisov.

Zagorski policisti so intervenirali še zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Na glavni cesti ob Savi je voznica na območju občine Zagorje ob Savi povozila kamen in na vozilu povzročila 100 evrov škode.

Kršitev javnega reda in miru naj bi se zgodila tudi v Hrastnik, policisti še zbirajo obvestila.

Zvečer sta se v Kisovcu sprla znanca. Po zbranih obvestili je bilo izrečeno opozorilo zaradi kršitve 23. člena ZJRM-1. (lažna naznanitev
prekrška).

V današnjih jutranjih urah so policisti na regionalni cesti (pod Trojanskim klancem) opazili pesek o čemer so bile obveščene pristojne službe in zadevo sanirale.

Hrastniški policisti so bili v jutranjem času obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku, v kateri je nastalo za okoli 150 evrov materialne škode. Policisti so pobeglo voznico izsledili in ji izdali plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Pismo ravnateljice in profesorice: 120 so jih našteli na Okrogarjevi šoli

Začetki Osnovne šole Toneta Okrogarja segajo v leto 1903. Iz zapisov 120-letnega delovanje šole je moč razbrati, da se v teh starih prostorih srečujejo...