-- OGLAŠEVANJE --

Uspešni Dolenjci poslovanje razširili v Trbovlje, letos se selijo v nove prostore in tudi zaposlujejo!

Prepoznavni ponudniki celovitih rešitev na področju elektronike so na trgu prisotni že tri desetletja, skozi katera pa ves čas vztrajno rastejo. Usmerjeni so v raziskave in razvoj, izdelavo prototipov in proizvodnjo elektronskih modulov za raznovrstne panoge. S svojimi storitvami so prisotni predvsem v merilni tehniki, medicinskih pripomočkih in industrijski senzoriki. Sedež podjetja je v Šentjerneju, pred časom so poslovno enoto odprli tudi v Trbovljah, v Katapultu. Še letos se obeta selitev v nove prostore in širitev zasavske ekipe.  

-- OGLAŠEVANJE --

Ekipo L-Tek sestavljajo motivirani in usposobljeni inženirji, specialisti za programsko opremo in elektroniko, ki sodelujejo pri vseh fazah od ideje do končnega produkta. Podjetje tudi sodeluje s šolami in fakultetami, kjer se uspešno povezuje z mladimi in jih motivira za naravoslovne vede. Vsako leto v svoj tim sprejmejo dijake in študente iz različnih strokovnih področij. Na ta način se ustvarja skupna sinergija in krepi znanje mladega perspektivnega kadra.

Podjetje L-Tek predstavlja mlada ekipa zaposlenih, ki deli svoje znanje in nadgrajuje svojo osebno rast, timsko delo, pozitivna delovna klima in stabilna delovna mesta, redna izplačila, možnost izobraževanja.

Kot že rečeno, bodo še letos svojo dejavnost v Trbovljah preselili v nove prostore, kjer bodo imeli boljše delovne pogoje z najsodobnejšo tehnološko opremo. Ekipo želijo v kratkem še dopolniti z novimi sodelavci, predvsem s tehničnim kadrom, elektro smeri in dodatnimi operaterji.

»V podjetju že danes izkazujemo visoko dodano vrednost v dejavnosti v kateri delujemo. Z nadaljnjimi vlaganji v raziskave in razvoj ter stalnim investiranjem v novo, najsodobnejšo tehnološko opremo, si odpiramo strateške razvojne možnosti in zagotavljamo nadaljnjo rast podjetja ter omogočamo dodatne zaposlitve, tudi za višje kvalificiran inženirski in drug kader- na ta način pripomoremo k gospodarski stabilnosti širšega regijskega področja,« pojasnjuje direktor podjetja Matej Slapšak.

Njihovi poslovni partnerji so visokotehnološka podjetja, ki potrebujejo svetovanje, zasnovo, razvoj in izdelavo tiskanih vezij ali proizvodov. So izvozno orientirani. Svoje izdelke in storitve tržijo predvsem na tržiščih evropskih držav. Poleg slovenskega predstavljajo največje trge še Hrvaška, Italija, Nemčija, Belgija, Švica in Velika Britanija. Kontinuirano investirajo v razvoj podjetja, v posodobitev proizvodne opreme in v pridobivanje novega znanja s pomočjo prenekaterih izobraževanj.

30 let: Začel kot samostojni podjetnik, danes preko 100 zaposlenih

Letos praznujejo 30. obletnico delovanja in na to so zelo ponosni. Ustanovitelj Radko Luzar je pričel kot samostojni podjetnik, danes pa je v podjetju več kot 100 zaposlenih, ki skrbijo za konstantno rast. Rasti pa botruje potreba po novih kvalitetnih kadrih.

Prosta delovna mesta so na voljo tako na sedežu podjetja, kot tudi v poslovni enoti Trbovlje, kjer iščejo dodaten kader elektro smeri ali operaterje za delo na SMT polagalnih strojih.

»Vabljeni, da se prepričate, zakaj se karierno pot izplača graditi v naši sredini!« zaključijo v L-Teku.

Več informacija najdete na njihovi spletni strani: www.l-tek.com

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --