25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siLitijaUspešna sobota za judoiste Judo kluba Litija v Murski Soboti

Uspešna sobota za judoiste Judo kluba Litija v Murski Soboti

V soboto, 18.3.2023 so se tekmovalci Judo kluba Litija udeležili uradnega tekmovanja za slovenski pokal, v kategoriji U14 in U16, ki je potekal v Murski Soboti. Na tatamiju je tekmovalo 203 tekmovalcev iz 35 klubov in 3 držav.

Litijski tekmovalci so pokazali odlično pripravljenost in z 1x zlato, 1x bronasto kolajno ter 1x 5. mestom osvojili tudi ekipno 13. mesto izmed vseh sodelujočih klubov, kar je pokazatelj dobrega dela trenerjev in napredka ekipe.

Na najvišji stopnički je zasluženo stal Jorik Kvapil (u14), ki je ostal neporažen in osvojil 1. mesto. Do bronaste kolajne je uspelo priti Jorikovemu bratu, Rua Kvapil (u16) je osvojil 3. mesto. Kolajno je za las zgrešil Alex Malgaj, ki je tokrat resnično pokazal velik napredek v borbi in skoraj premagal nasprotnika za 3. mesto, a se zadovoljil s 5. mestom ter osvojenimi točkami.

REZULTATI:

Jorik Kvapil (u14) – 1. mesto

Rua Kvapil (u16) – 3. mesto

Alex Malgaj (u14) – 5. mesto

 

Avtor: Katarina Kumer

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X