-- OGLAŠEVANJE --

Uspešna sobota za judoiste Judo kluba Litija v Murski Soboti

-- OGLAŠEVANJE --

V soboto, 18.3.2023 so se tekmovalci Judo kluba Litija udeležili uradnega tekmovanja za slovenski pokal, v kategoriji U14 in U16, ki je potekal v Murski Soboti. Na tatamiju je tekmovalo 203 tekmovalcev iz 35 klubov in 3 držav.

Litijski tekmovalci so pokazali odlično pripravljenost in z 1x zlato, 1x bronasto kolajno ter 1x 5. mestom osvojili tudi ekipno 13. mesto izmed vseh sodelujočih klubov, kar je pokazatelj dobrega dela trenerjev in napredka ekipe.

Na najvišji stopnički je zasluženo stal Jorik Kvapil (u14), ki je ostal neporažen in osvojil 1. mesto. Do bronaste kolajne je uspelo priti Jorikovemu bratu, Rua Kvapil (u16) je osvojil 3. mesto. Kolajno je za las zgrešil Alex Malgaj, ki je tokrat resnično pokazal velik napredek v borbi in skoraj premagal nasprotnika za 3. mesto, a se zadovoljil s 5. mestom ter osvojenimi točkami.

REZULTATI:

Jorik Kvapil (u14) – 1. mesto

Rua Kvapil (u16) – 3. mesto

Alex Malgaj (u14) – 5. mesto

 

Avtor: Katarina Kumer

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --