-- OGLAŠEVANJE --

Tudi letos največji kos pogače trboveljskemu športu

Dobrih 257.000 evrov namenja občina Trbovlje v letošnjem letu za javne razpise in pozive s področja športa, kulture, invalidskih in humanitarnih organizacij, splošne porabe, za invalide in veterane.

-- OGLAŠEVANJE --

Največ, 140.000 evrov je, tako kot preteklo leto, namenjenih sofinanciranju športnih programov društev in zvez s področja športa. Za sofinanciranje programov invalidskih in humanitarnih organizacij je na voljo 17.784 evrov. Na javnem razpisu za sofinanciranje programov, ki so predmet splošne porabe proračuna pa 34.500 evrov. Razpis je namenjen društvom, zbornicam, združenjem, klubom in drugim organizacijam. Razpisi so odprti do 19. januarja. Javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov s področja ljubiteljske kulturne dejavnosti je odprt do 3. februarja, občina pa jim namenja 30.600 evrov.

Občina Trbovlje bo tudi letos dodeljevala nagrade diplomantom za opravljena zaključna dela v obdobju od 1. januarja do 31. decembra 2016. Skupno je na voljo 1.800 evrov. Za prvo stopnjo se lahko dodeli 400 evrov, za drugo stopnjo 500 evrov, za tretjo stopnjo. Prijavo sprejemajo do 30. septembra.

Odprti pozivi za kulturo, veterane in program Droga

Do 3. februarja je odprt tudi javni poziv za zbiranje predlogov za sofinanciranje programov in projektov s področja ljubiteljske kulturne dejavnosti. Prijavijo se lahko Javni sklad RS za kulturne dejavnosti OI Trbovlje, Zveza kulturnih društev Trbovlje in društva posebnega pomena za občino Trbovlje. Občina bo razdelila 24.300 evrov.

Do 19. januarja se lahko na javni poziv prijavijo tudi društva in združenja veteranskih organizacij in društev, ki jim je na voljo 6.600 evrov. Do istega datuma je odprt tudi javni poziv za sofinanciranje programa Droga 2107 za informiranje o drogah, organizaciji predavanj na temo drog in drugih dejavnosti, povezanih s preprečevanjem odvisnosti od drog. Na voljo je 3.870 evrov.

SORODNI ČLANKI:

140 tisoč evrov za šport

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --