-- OGLAŠEVANJE --

Trčila je v parkirano vozilo, po alkotestu je bilo jasno zakaj

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V ponedeljek prometno nesreča na javnem parkirišču na Trgu svobode v Trbovljah. Neznani voznik je po trčenju v parkirano vozilo, kraj zapustil brez obveščanja oškodovanca. Nastala materialna škoda v višini okoli 300 evrov.

Tatvino mobitela v garderobnem prostoru vzgojno varstvenega zavoda v Trbovljah so policisti imeli v delu, s čimer je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 200 evrov.

 

Prometno nesrečo z materialno škodo so v torek obravnavali v Trbovljah. Udeleženi sta bili dve osebni vozili.  Policisti so po preverjanju vseh pogojev za vožnjo pri obeh voznikih, izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

 

Občanka je prijavil kaznivo dejanje grožnje, katerega je osumljenka preko telefona izrekla oškodovanki. Policisti so sprejeli zapisnik o sprejemu predloga za pregon in bodo po zbranih obvestilih o zadevi podali kazensko ovadbo.

 

Policisti so pri rednem delu petim občanom zasegli snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. V primeru potrditve, bo zoper kršitelje izveden ustrezen prekrškovni postopek.

 

V sredo se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v Trbovljah z udeležbo voznikov osebnih avtomobilov. Policisti so po preverjanju vseh pogojev za vožnjo pri obeh voznikih, izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

 

Policisti so pri rednem delu občanoma zasegli snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. V primeru potrditve, bo zoper kršitelja izveden ustrezen prekrškovni postopek.

 

Kaznivo dejanje velike tatvine se je zgodilo v stanovanjskem bloku v Trbovljah. Storilec je neovirano vstopil v kletne prostore v stanovanjskem bloku v Trbovljah in s primernim orodjem vlomil v klet, kjer je lastniku je odtujil nekaj kosov čistil. Nastala materialna škoda v višini okoli 150 evrov.

 

PP Litija

V ponedeljek so policisti v Litiji imeli še eno iskalno akcijo pogrešane osebe, ki je bila kasneje najdena mrtva, po prvih podatkih pa smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

 

Policisti so intervenirali ob sporu občanov zaradi plačila storitve. Elementi kršitev niso bili zaznani.

 

Primer onesnaženja je bil obravnavan v naselju Lukovec, o ugotovitvah bo obveščen pristojni inšpektorat RS za okolje in energijo.

 

Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali v  naselju Gabrovka, kjer se je občan vedel nasilno in na predrzen do drugega udeleženca in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

 

V torek je sledilo še kaznivo dejanje goljufije na škodo podjetja iz Litije. Sledi zbiranje obvestil.

 

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na parkirišču, kjer je voznik trčil v vozilo in ne da bi nudil podatke s kraja odpeljal. O tem policisti še zbirajo obvestila.

 

Litijski policisti so zabeležili najdbo denarja, ki bo v nadaljevanju vrnjen lastniku.

 

Prijavo kaznivega dejanja groženj, so imeli policisti, kjer o dogodku še zbirajo obvestila in bo o vseh ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

 

V sredo se je zgodila še ena prometna nesreča z materialno škodo na parkirišču, kjer je voznik trčil v vozilo in ne da bi nudil podatke s kraja odpeljal. O tem policisti še zbirajo obvestila.

 

Požar na tovornem vozilu v bližini Bogenšperka je alarmiral pristojne službe. Zagorelo je tovorno vozilo s priklopnikom, o vzroku in okoliščinah še zbirajo obvestila in bo o vseh ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

 

Voznik je povozil divjad, prav tako v četrtek pa je v dopoldanskem času v naselju Hotič prišlo do prometne nesreče, kjer je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v parkirano osebno vozilo. Voznica je bila pri tem lažje poškodovana. S povzročiteljico je bil opravljen alkotest, ki je pokazal rezultat 0.68 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper njo vodijo postopek o prekršku.

 

Prijavo cestno prometnih prekrškov do sedaj neznanega voznika tovornega vozila, so prejeli policisti v Litiji, ki nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

Sum kaznivega dejanja pri prodaji vozila, kjer o dogodku še zbirajo obvestila in bo o vseh ugotovitvah obveščeno pristojno tožilstvo.

 

PP Hrastnik

V torek so policisti so pri rednem delu občanoma zasegli snov, za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. V primeru potrditve, bo zoper kršitelja izveden ustrezen prekrškovni postopek.

 

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so zagorski policisti obravnavali kaznivo dejanje zatajitve mobilnega telefona. Kazenska ovadba bo predana tožilstvu.

 

Prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami so zabeležili v Kisovcu. Policisti bodo po vseh  zbranih podatkih izvedli prekrškovni postopek zoper kršitelja.

 

V torek se je našla registrska tablica, ki je bila v nadaljevanju vrnjena lastniku.

 

Prometno nesrečo s pobegom so imeli na parkirišču v Zagorju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

V Kisovcu se je zgodila prometna nesreča z telesnimi poškodbami. Policisti so kršitelju zaradi kršitve 42. člena Zakona o pravilih cestnega prometa izdan plačilni nalog.

 

Še en pobeg je bil zabeležen po prometni nesreči na zagorskem parkirišču. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

Kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari so zaznali policisti, ki bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

 

Zaradi povoženja kamenja na cesti med Litijo-Zagorjem so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Oškodovanec je prijavil kaznivo dejanje goljufije, kjer je bil oškodovan za več tisoč evrov. Policisti primer še preiskujejo.

 

Na območju Litije se sumi na kaznivo dejanje požiga. Policisti so opravili ogled, nadaljnjo preiskavo suma kaznivega dejanja pa so odstopili policistom PP Litija.

 

Uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva so prijavili zagorskim policistom, kjer je neznani storilec z računa oškodovanca odtujil več tisoč evrov. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo

 

V četrtek je bila še prometna nesreča s pobegom na parkirišču v Zagorju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 

Policisti so bili napoteni tudi na relacijo Trojane-Vransko, kjer je v bližini viadukta Baba  zagorelo vozilo. Na kraj so bili napoteni gasilci PGD Zagorje Mesto, Izlake, Trojane in Trbovlje. Ugotovljeno, da je prišlo do samovžiga vozila.  Elementov kaznivih dejanj ali prekrška ni bilo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --