-- OGLAŠEVANJE --

Trbovlje so varno mesto

Trbovlje je najbolj varno mesto v letu 2023. Občina je včeraj na Brdu pri Kranju prejela nagrado za dosežke s področja korporativne varnosti.

-- OGLAŠEVANJE --

V kategoriji manjših in srednje velikih občin je neodvisna komisija Instituta za korporativne varnostne študije in Slovenskega združenja korporativne varnosti kot najbolj varno občino
prepoznala Občino Trbovlje, ki je izstopala v večini statističnih primerjalnih kazalnikih ter
tudi z dobrimi praksami na področju lokalne varnosti.

Izpostavili so le nekaj področij

Ob prejemu nagrade je komisija izpostavila organizacijo strokovnega posveta na temo medvrstniškega nasilja, ki je namenjen strokovnim delavcem osnovnih in srednjih šol ter več delavnic na temo medvrstniškega nasilja za učence osnovnih šol. Poudarili so tudi odziv na izredne vremenske razmere v začetku avgusta in odlično sodelovanje civilne zaščite, gasilskih društev, policije in rdečega križa ter izgradnjo novih kolesarskih površin v dolžini skoraj 5 km, ki znatno pripomorejo k trajnostni mobilnosti in varnosti udeležencev v prometu.

“Vse navedeno nas spelje v zaključek, da je Občina Trbovlje na področju zagotavljanja varnosti svojega lokalnega okolja naredila nekaj pomembnih korakov v smer, kar jo od ostalih občin tokrat najbolj pozitivno izpostavlja. Pomenu varnosti je v tem lokalnem okolju namenjena posebna pozornost, kar dokazujejo tudi izvedene aktivnosti v smeri zagotavljanja varnega življenjskega okolja. To prestižno nagrado je Trbovlje osvojilo že drugič,” so sporočili iz Občine.

Z novimi svetilkami v Trbovljah pol manjša poraba

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --