10.6 C
Trbovlje
četrtek, 22. februarja 2024
ZON.siŠportTrboveljski karateisti najuspešnejši v skupnem seštevku

Trboveljski karateisti najuspešnejši v skupnem seštevku

V soboto, 2. decembra, je v Trbovljah potekal že 51. Mednarodni karate turnir »Trbovlje Open 2023«, ki ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Letošnjega so se udeležili 403 tekmovalci, ki so opravili 524 nastopov v katah in športnih borbah. Tekmovalci so prihajali iz 59 klubov iz 8 držav.

Na uradni otvoritvi turnirja so vse prisotne pozdravili podžupanja Občine Trbovlje Vesna Jesih, predsednik Karate zveze Slovenije Borut Strojin in predsednik domačega kluba Bogdan Simerl. Vsi so nastopajočim zaželeli veliko športne sreče, domačim organizatorjem pa izrekli iskrene čestitke za tako visok jubilej turnirja ter številčno in kvalitetno udeležbo.

Tako kot v organizacijskem pomenu so trboveljski karateisti tudi na tekmovalnem področju igrali eno izmed najvidnejših vlog. Naši tekmovalci so osvojili kar 30 medalj (12 zlatih, 6 srebrnih in 12 bronastih), kar jih je pripeljalo na prvo mesto v skupnem seštevku najuspešnejših klubov.

Eden največjih karate turnirjev v Trbovljah

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bivši minister bo direktor ZD Zagorje, koncesionarje še iščejo

Na razpis za direktorja zagorske zdravstvene ustanove so se prijavili štirje. Dve prijavi sta bili nepopolni in nista bili v roku dopolnjeni, zato so...