-- OGLAŠEVANJE --

Eden največjih karate turnirjev v Trbovljah

-- OGLAŠEVANJE --

Karate klub Trbovlje bo v soboto, 8. decembra, organiziral že 46. Mednarodni karate turnir »TRBOVLJE OPEN 2018«, ki sodi med najmočnejše in najštevilčnejše v Evropi. Turnir ima poleg uspešne organizacijske formule tudi eno izmed najdaljših tradicij v Evropi. Lanskega se je udeležilo 656 tekmovalk in tekmovalcev, ki so opravili kar 836 nastopov v katah in športnih borbah, iz 79 klubov iz 14 držav.

Znova preko 600 tekmovalcev

V trboveljskem klubu vsako leto vložijo maksimalne napore, da bi turnir organizirali in izvedli čim kvalitetnejše. Po besedah tajnika kluba Jerneja Simerla tudi letos pričakujejo še eno organizacijsko kvalitetno izpeljano in številčno tekmovanje, katerega se bo udeležilo preko 600 tekmovalcev iz 10 držav, ki bodo izvedli preko 800 nastopov. Trboveljčani imajo  tudi dobre rezultate, saj so v vrhu med slovenskimi karate klubi, pričakujejo pa močno konkurenco iz Ukrajine.

Otvoritev tekmovanja bo ob 9.00 uri. Tekmovanje bo potekalo v katah in športnih borbah v vseh starostnih kategorijah od najmlajših do najstarejših.

Vabijo, da pridete v soboto, 8. decembra, v športno dvorano Polaj v Trbovljah in preživite kakšno urico z njimi v športnem vzdušju.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --