16.4 C
Trbovlje
petek, 9. junija 2023
ZON.siŠportTrboveljčanom šest medalj v Črni Gori

Trboveljčanom šest medalj v Črni Gori

V petek, 24. marca, se je sedemčlanska ekipa Karate kluba Trbovlje odpravila na dolgo pot proti Črni gori, kjer so se udeležili 17. Mednarodnega karate turnirja “Pljevlja Open 2023”. Klub so na tekmovanju predstavljali Arman Hozanovič, Anej Hrušovar, Tian Ovnič  Borče Georgiev, Klemen Bizjak ter trenerja Blaž Hribovšek in Borut Markošek.

Vseh šest medalj so fantje osvojili v katah. Drugo leto zapored je zmagovalec turnirju v Črni gori postal Arman Hozanovič pri letnikih 2012. Med fanti rojenimi leta 2010 sta oba Trboveljčana osvojila medaljo, in sicer Anej Hrušovar srebrno v prvem nivoju in Tian Ovnič bronasto v absolutni kategoriji vseh pasov. Pri kadetih je Borče Georgiev zasedel tretje mesto. V katah ekipno sta obe ekipi osvojile srebrno medaljo. Dečki v sestavi Anej Hrušovar, Arman Hozanovič in Tian Ovnič ter kadeti Borče Georgiev, Klemen Bizjak in Tian Ovnič.

Ob koncu tekmovanja sta bila trenerja zadovoljna tako z nastopi mladih tekmovalcev kot s tem, da so se prav vsi domov vrnili z osvojeno medaljo.

REZULTATI:

KATE:

Dečki l. 2012:
1. mesto: Arman HOZANOVIČ

Dečki l. 2010 – I. nivo:

  1. mesto: Anej HRUŠOVAR

Dečki l. 2010:
3. mesto: Tian OVNIČ

Kadeti:
3. mesto: Borče GEORGIEV

 

KATE EKIPNO:

Dečki:
2. mesto: TRBOVLJE (Anej HRUŠOVAR, Arman HOZANOVIČ, Tian OVNIČ)

Kadeti – mladinci:
2. mesto: TRBOVLJE (Borče GEORGIEV, Klemen BIZJAK, Tian OVNIČ)

 

Jernej Simerl

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Mladoletnik iz Hrastnika pobegnil od doma, a so ga policist izsledili

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še: PP Zagorje ob Savi: - v ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in lahkimi telesnimi...
X