-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčanka poskrbi za najbolj zahtevne “noge”. Stranke, ki ne morejo do nje, pa obišče kar na domu.

-- OGLAŠEVANJE --

Prav nič posebnega niso glivice, in večina odraslih jih ima. A še vedno se velikokrat tega ljudje sramujejo, opisuje pedikerka Anuša Tomšič, ki v Trbovljah odslej z metodo – fotodinamika PACT MED, odpravlja okužbo nohtov na nogah in rokah. Edina v Zasavju in širši okolici s takšnim aparatom, ki ne povzroča bolečin. Varno in neboleče odpravlja nezaželena stanja.

Edini fotodinamični aparat daleč naokrog

Kar 70 do 80 odstotkov odraslih ima glivic, pove Tomšičeva, ki se je prav zaradi tega odločila za dopolnitev storitve z napravo PACT MED – fotodinamiko, ki odpravlja okužbo nohtov na rokah in nogah. Pa še toliko bolj priročno je, ker je prenosna in jo lahko odnese tudi, kadar pedikuro dela stranki na domu. »Takšnih je vse več. Starejših, ki težko ali pa sploh ne morejo od doma, zaradi bolezni ali starosti« pove Tomšičeva, ki se še predobro zaveda težav mobilnosti, zato stranke v Hrastniku in Trbovljah po potrebi obišče tudi na domu. Prilagodi se, kolikor je mogoče.

Brezplačen pregled in mnenje – nato pa se odločiš kako naprej

Vsak obiskovalec ima možnost brezplačnega pregleda in mnenja. Na tej točki se skupaj z Anušo dogovorijo o najboljšem načinu, kako se lotiti težav. Trboveljska pedikerka prisega na temeljit pregled, kjer se z obiskovalcem ali obiskovalko dobro spozna, »skupaj pregledamo stanje in dorečemo kakšni bodo postopki.«

Trenutno najučinkovitejša, najvarnejša, brez posledic in neboleča je fotodinamika PACT MED, ki uniči 99,99% celice glivic in bakterij, ter prepreči njihovo ponovno rast. Ponoviti jo je potrebno 3 krat v enem tednu. Koliko obiskov je potrebnih se določi na podlagi stanja okužbe, kako dolgo so težave že prisotne in splošnega zdravja posameznika. Če je okužba bolj na začetku so potrebni trije obiski, pri stanjih, ki so prisotni že več let, pa seveda sanacija traja dlje.

Deluje tako, pojasni Tomšičeva, »fotodinamična svetloba uniči jedro glive in bakterije, tekočina v celici odteče in ta ne more preživeti. Noht nato ročno ali strojno zbrusimo in glive odstranjujemo plast za plastjo.«

Edina druga učinkovita možnost je odstranjevanje glivic nohtov z laserjem, za kar pa je potrebno nastaviti zelo visoko temperaturo, da se pregreje noht in nohtno posteljico. Takšen postopek, kot pravi pedikerka, se mora ponavljati, je pa boleč in lahko pusti trajne posledice. Tomšičeva te storitve ne opravlja.

Pedikerska sobica se nahaja v trgovini Center Stoma na naslovu Kešetovo 14a (K4) v edini specializirani trgovini z medicinskimi pripomočki v Trbovljah. Vzpostavljen je tudi sistem elektronskega naročanja (termin lahko poiščete TUKAJ) ali pa pokličete 071 340 009. Poleg fotodinamike PACT MED, opravljajo tudi zahtevne pedikure z otiščanci, kurjimi očesi, nohtno protetiko, sponke za pravilno rast nohtov … in seveda klasične pedikure.

 

Prispevek je oglasno sporočilo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --