-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčani do 185.000 evrov za mlade brezposelne

Zasavski projekt so s skupnimi močmi pripravili v MCT skupaj z Regionalno razvojno agencijo Zasavje, Mladinskim centrom Zagorje, Katapultom, Šmocl Laško in Regionalno agencijo Kozjansko.

-- OGLAŠEVANJE --

Za projekt Ključ bo Mladinski center Trbovlje od ministrstva za izobraževanje, znanost in šport prejel 185.132 evrov. Projekt je namenjen večji zaposljivosti mladih v Zasavski in Savinjski regiji v prihodnjih 2 letih.

Direktorica MCT Katarina Nučič je razložila, da želijo s projektom Ključ spodbujati večjo zaposlenost mladih na način usposabljanja z znanji in veščinami, ki jih lokalno gospodarstvo potrebuje: “Skozi projekt želimo postati regionalni učni center, ki zna povezovati potrebe lokalnega gospodarstva z mladimi iskalci zaposlitve. Projekt bo vključil v svoje aktivnosti okvirno 50 podjetij in vsaj 100 mladih iz Savinjske in Zasavske regije, pomembno pozornost usmerjamo tudi na dolgoročno brezposelne mlade.”

Celoten, podroben zemljevid aktivnosti projekta bodo po besedah Nučičeve predstavili ob podpisu pogodbe: “Projekt se zares začenja prihodnji teden, ko bomo začeli s prvimi nalogami projekta, osrednji del projekta pa se bo odvijal v letih 2017 in 2018.”

Mladinski center Trbovlje je projekt oblikoval skupaj z Regionalno razvojno agencijo Zasavje, Mladinskim centrom Zagorje, Katapultom, Šmocl Laško in Regionalno agencijo Kozjansko.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Razpis št. 2 pripeljal novo direktorico

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo...
-- OGLAŠEVANJE --