-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljčan kar nad redarja

V Trbovljah je včeraj zaradi nepravilnega parkiranja posredoval občinski redar. 61-letni voznik je redarja žalil in ni hotel posredovati svojih podatkov, zato so mu policisti izrekli globo.

-- OGLAŠEVANJE --

Ker naj bi s svojim vozilom trčil v občinskega redarja, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil tudi glede suma storitve kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Trčila v divjad

Policisti so posredovali tudi v prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti II. reda med Zagorjem in Trbovljami, kjer je 24-letna voznica osebnega avtomobila trčila v divjad in poškodovala vozilo.

Zagorski policisti so prejeli naznanilo občana, ki pogreša rezervni avtomobilski ključ za vozilo znamke Audi A3. Popoldan pa so bili napoteni v Kisovec zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitve niso ugotovili.

Tudi hrastniški policisti so se zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru oglasili v Podkraju. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --