25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoTrboveljčan kar nad redarja

Trboveljčan kar nad redarja

V Trbovljah je včeraj zaradi nepravilnega parkiranja posredoval občinski redar. 61-letni voznik je redarja žalil in ni hotel posredovati svojih podatkov, zato so mu policisti izrekli globo.

Ker naj bi s svojim vozilom trčil v občinskega redarja, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil tudi glede suma storitve kaznivega dejanja poskusa preprečitve uradnega dejanja uradni osebi.

Trčila v divjad

Policisti so posredovali tudi v prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti II. reda med Zagorjem in Trbovljami, kjer je 24-letna voznica osebnega avtomobila trčila v divjad in poškodovala vozilo.

Zagorski policisti so prejeli naznanilo občana, ki pogreša rezervni avtomobilski ključ za vozilo znamke Audi A3. Popoldan pa so bili napoteni v Kisovec zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitve niso ugotovili.

Tudi hrastniški policisti so se zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru oglasili v Podkraju. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X