today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoŠvagan predal posle

Švagan predal posle

Zagorski župan Matjaž Švagan je danes, ob 9. uri, županovanje predal učencu OŠ Toneta Okrogarja. V uradu župana ga je zamenjal mini župan Jaka Grošelj.

Župan Grošelj z delegacijo na ogled Komunale

mini župan1Po predaji poslov je mini župan Jaka Grošelj v spremstvu 5 kolegov iz zagorskega otroškega parlamenta odšel na ogled in predstavitev Komunale Zagorje, kjer ga bo sprejel direktor Sandi Grčar s sodelavci. Ob 12. uri se bo mini župan Grošelj z delegacijo vrnil na urad župana, kjer bo po zaključnem pogovoru posle spet predal Švaganu. Otroci bodo imeli priliko, da zagorskemu županu povedo, kaj jim je všeč in česa bi si še želeli.

Občina Zagorje ob Savi se je kot otrokom prijazna občina odzvala pobudi Unicefa, ki želi s predajo županovanja mladim obeležiti Svetovni dan otroka. Občina Zagorje bo tako jutri v sodelovanju z Unicefom opozorila na pomen spoštovanja otrokovih človekovih pravic – ne samo en dan, temveč vse dni v letu.

mini župan3

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Iz kompreshausa podjetniški inkubator, v katerem bo tudi “rudarska” kavarna

Pomladi 2026 naj bi objekt zaživel z novo podobo in novo vsebino. Večji del stavbe naj bi namenili podjetniškemu inkubatorju, da bo prostor dostopen...