-- OGLAŠEVANJE --

Strašil okoli zdravstvenega doma, zasegli so mu sekiro

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

V petek so policisti obravnavali tatvino denarja iz denarnice v javni ustanovi. Nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

PP Litija

Konec tedna so obravnavali vlom v tovorno vozilo. Iz notranjosti vozila je storilec odtujil strojno opremo in orodje v skupni vrednosti okoli 15.000 evrov.

Popoldne so v Litiji obravnavali dogodek, ko se je na parkirano vozilo zrušil dotrajan opečnat dimnik iz bližnje zgradbe. Skupna ocena škode je okoli 500 evrov.

Vozniku so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli kolo s pomožnim motorjem. Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Zvečer so v Kresnicah obravnavali kaznivo dejanje lahke telesne poškodbe, ki so nastale med pretepom dveh oseb.

Ponoči so v Mišjem Dolu obravnavali vlom v sušilnico za meso, iz katere so bile odtujene mesnine v vrednosti okoli 1.000 evrov.

V soboto zvečer so v Renkah obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je voznik osebnega vozila povozil kamenje na vozišču in poškodoval vozilo.

Zadnji dan v tednu so v Hotiču na cesti za Savo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Napisano je bilo obvestilo o odstopu od obravnave.

Popoldne so vozniku zasegli osebno vozilo, zaradi vožnje v času izrečenega ukrepa prepovedi vožnje. Sledi obdolžilni predlog.

PP Hrastnik

Na dan pred začetkom vikenda, so zjutraj obravnavali trčenje neznanega vozila z osebnim vozilom v stanovanjsko hiše. Pri tem je voznik poškodoval fasado in povzročil za okoli 1.000 evrov materialne škode. Policisti obvestila še zbirajo.

Zvečer so bili obveščeno o pretepu v gostinskem lokalu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so prijavitelja preteple tri osebe, pri čemer je zadobil poškodbe. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Trbovlje

V petek so v dnevnem času obravnavali kršitev javnega reda in miru v okolici zdravstvenega doma Trbovlje. Na kraju so policisti izsledili moškega, ki so mu zasegli sekiro, ki jo je imel pri sebi. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru, kjer je v večstanovanjskem bloku prišlo do spora med sosedi zaradi hrupa. Udeležencem je bilo izrečeno opozorilo.

Naslednji dan so imeli v nočnem času v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,68 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Omenjenemu vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru v gostinskem lokalu, kjer je oseba kršila javni red in mir. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper kršitelja ustrezen ukrep.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --