-- OGLAŠEVANJE --

Šteti so dnevi vrtičkarjem na Leši, a za ljubitelje vrtnarjenja bo poskrbljeno

-- OGLAŠEVANJE --

Gradnja bodočega hrastniškega doma starejših se bo izvajala tudi na območju, ki se trenutno uporablja za vrtičkarstvo. Občina Hrastnik zato predvideva uporabo drugih, nadomestnih lokacij za vrtičkarstvo, te pa naj bi bile tudi bolj urejene. 

Letos nič od sajenja in setve ob cesti na Lešo

Zaradi potreb gradnje in v končni fazi uporabe novega doma starejših bo družba RTH že kmalu, v spomladanskih mesecih, začela z rekonstrukcijo ceste na Lešo. Upoštevajoč ta gradbena dela Občina Hrastnik obvešča, da bo uporaba zemljišč na območju, kjer se nahaja osrednji plato, mogoča predvidoma do meseca septembra 2022, uporaba zemljišč ob cesti na Lešo pa v sadilni sezoni 2022 ne bo več mogoča.

Območje odstranitve vrtičkov v 1. fazi gradnje DSO. Legenda: rdeče – območje gradnje novega doma; rumeno – območje rekonstrukcije ceste. Vir: Občina Hrastnik

Iz grafičnega prikaza ob tem besedilu je razvidno območje, kjer bodo vrtički odstranjeni že v prvi fazi urejanja tega območja.

Zainteresiranim vrtičkarjem s tega območja bo v največji možni meri dana možnost uporabe drugih lokacij za vrtičkarstvo na območju hrastniške občine. Za takojšnjo uporabo so na voljo lokacije na Dolu in Brnici, tekom leta pa bo urejena tudi nova vrtičkarska cona, ki bo v prvi vrsti namenjena vrtičkarjem z območja Leše.

Do konca marca se je potrebno pisno izjasniti!

Za namen pridobitve čim bolj natančnega števila vrtičkarjev z območja Leše, Občina Hrastnik poziva vse, ki imate urejene vrtove in jih želite imeti tudi v bodoče na nadomestni lokaciji ali v načrtovani novi vrtičkarski coni, da to željo izrazite v pisni obliki na način, da posredujete svoje osebne podatke (ime in priimek, naslov, telefonska številka in elektronska pošta) na naslov Občina Hrastnik, Pot Vitka Pavliča 5, 1430 Hrastnik ali po elektronski pošti na naslov obcina.hrastnik@hrastnik.si najkasneje do konca meseca marca 2022.

SORODNI ČLANKI:

Vrtičkarji: Nekateri bodo vrtove morali umakniti, drugi slediti novim pravilom

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --