16 C
Trbovlje
četrtek, 13. maja 2021
ZON.siAktualnoSpor v trboveljskem stanovanju, huje poškodovan 49-letnik

Spor v trboveljskem stanovanju, huje poškodovan 49-letnik

V zasebnem stanovanju v Trbovljah je bil z ostrim predmetom hujše poškodovan 49-letni moški. Policija je 38-letnemu osumljencu, staremu znancu policije, odvzela prostost.

Ponoči v nedeljo, okoli 3. ure so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Trbovelj, v katerem sta se v enem od stanovanj sprla 26-letnik in 38-letni osumljenec. V spor se je vmešal 49-letnik, ki ga je 38-letnik napadel in huje poškodoval z ostrim predmetom, sporočajo s PU Ljubljana. Osumljenec je bil v preteklosti že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja.

Poškodovanega občana so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, njegovo življenje pa, po prvih podatkih, ni ogroženo.

Osumljenec, ki je bil po dogodku pridržan, je bil danes zaradi suma kaznivega dejanja hude telesne poškodbe priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, še sporočajo s Policije. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Še en mesec epidemije, zbiranje do 50 ljudi, lokali do 22. ure

Spremembe, ki jih je vlada včeraj dorekla na Brdu pri Kranju, so danes predstavili na tiskovni konferenci. Na območju celotne države se epidemija podaljšuje...