10.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoSpor v trboveljskem stanovanju, huje poškodovan 49-letnik

Spor v trboveljskem stanovanju, huje poškodovan 49-letnik

V zasebnem stanovanju v Trbovljah je bil z ostrim predmetom hujše poškodovan 49-letni moški. Policija je 38-letnemu osumljencu, staremu znancu policije, odvzela prostost.

Ponoči v nedeljo, okoli 3. ure so bili policisti obveščeni o dogodku na območju Trbovelj, v katerem sta se v enem od stanovanj sprla 26-letnik in 38-letni osumljenec. V spor se je vmešal 49-letnik, ki ga je 38-letnik napadel in huje poškodoval z ostrim predmetom, sporočajo s PU Ljubljana. Osumljenec je bil v preteklosti že obravnavan zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja.

Poškodovanega občana so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju, njegovo življenje pa, po prvih podatkih, ni ogroženo.

Osumljenec, ki je bil po dogodku pridržan, je bil danes zaradi suma kaznivega dejanja hude telesne poškodbe priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, še sporočajo s Policije. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...