-- OGLAŠEVANJE --

Šole, mladi ter invalidske in humanitarne organizacije – zdaj je čas za prijavo!

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Zagorje ob Savi je na svoji spletni strani objavila še tri razpise za črpanje sredstev iz letošnjega občinskega proračuna. Prvi razpis je namenjen sofinanciranju dodatnih programov osnovnih šol v občini Zagorje ob Savi v letu 2023, ki po vsebini vključujejo organizacijo in izvedbo šolskih in obšolskih dejavnosti, ki niso v celoti financirane iz sredstev proračuna Republike Slovenije, proračuna občine, staršev učencev ali iz drugih virov. Rok za prijavo na razpis je 10. marec do 9. ure, v proračunu pa je za ta namen rezerviranih 25.000 evrov.

Tudi javni razpis za sofinanciranje programov kapital mladih v občini Zagorje ob Savi v letu 2023 je namenjen mladim. V proračunu je 20 tisočakov namenjenih za sofinanciranje izvajanja psihosocialne pomoči otrokom (od starosti 5 let dalje) in mladostnikom (do starosti 30 let) v obliki individualne psihoterapije, z namenom zagotavljanja prve pomoči pri razreševanju duševnih stisk ciljne skupine, delovno terapevtske pomoči otrokom (od 6 leta starosti dalje) in mladostnikom (do 26. leta starosti) ter preventivnih programov pomoči otrokom in mladostnikom za večjo socialno vključenost oziroma integracijo v slovensko govorno okolje, s poudarkom na psihofizičnem zdravju. Razpis je odprt do 17. marca do 9. ure.

Objavljen je tudi razpis za sofinanciranje invalidskih in humanitarnih organizacij v letu 2023. Rok za prijavo je 17. marec do 10. ure, v proračunu je zagotovljenih 13.000 evrov.

Razpisna dokumentacija za vse razpise je dostopna na povezavi: https://www.zagorje.si/Razpisi

Občina Zagorje ob Savi bo prihodnji teden objavila še javni razpis za sofinanciranje letnega programa športa v občini Zagorje ob Savi za leto 2023.

Nov sveženj razpisov za Zagorjane

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --