13.6 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoSo res našli nevarnega Čavića?

So res našli nevarnega Čavića?

Poročali smo o iskalni akciji 40-letnega Hrastničana Viktorja Čavića, ki ga policija sumi kaznivih dejanj roparske tatvine in preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

V naše uredništvo smo prejeli več vprašanj, ali je policija že izsledila osumljenca in celo namige, da so ga v bližini Litije že aretirali.

Čavić še vedno na begu

Nataša Pučko iz ljubljanske policijske uprave pojasnjuje, da je osumljenec še vedno na begu. Policisti z iskalno akcijo nadaljujejo.

Ker Čavića na spletni strani policije med iskanimi osebami nismo našli, smo se obrnili še na Generalno policijsko upravo. “Oseba je predmet nacionalnega iskanja in je objavljena na intranetu policije,” zapiše Vesna Drole. Torej vidno le zaposlenim v Policiji. Na spletnih straneh policije se namreč objavlja le osebe v primerih, da je zanje razpisano mednarodno iskanje, kar pa za Čavića trenutno ni. Se pa podatek o njegovem nahajanju trenutno še preverja preko tujih varnostnih organov.

Čavič, ki je bil v preteklosti že obsojen za nasilna dejanja, bi pri sebi lahko imel orožje, še vedno svarijo policisti.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...