24.5 C
Trbovlje
petek, 19. avgusta 2022
ZON.siAktualnoŠe ena zasavska koča, ki išče nove oskrbnike

Še ena zasavska koča, ki išče nove oskrbnike

Novo moč namreč iščejo na Zasavski Sveti gori nad Zagorjem. Planinsko društvo Zagorje želi nekoga, ki dobro pozna gostinstvo in gospodinjska dela.

Prijave s kratkim življenjepisom, opisom dosedanjih delovnih izkušenj in videnjem svojega dela v koči pošljite na elektronski naslov pdzagorje@pzs.si ali po navadni pošti na naslov: Planinsko društvo Zagorje ob Savi, Cesta zmage 14, 1410 Zagorje ob Savi.

Po prejemu ponudb, bodo s kandidati opravili razgovore. Prednost bodo imeli tisti z dobrimi referencami in izpolnjenimi pogoji. Pričakujejo namreč kakovostno pripravo jedi in poznavanje HACCP sistema. Poznavanje dela z blagajno in računalnikom, znanje manjših hišnih opravil, osnovno znanje angleščine. Novi oskrbnik naj bi skrbel za planinski dom in njegovo okolico, redno sodeloval z organi društva ter bil prijazen do obiskovalcev, zanesljiv in natančen pri delu. Planinci si želijo, da bi le ta bil tudi naklonjen planinstvu.

Z izbranim ponudnikom bodo sklenili najemno pogodbo za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja. Rok za oddajo prijav je do 15. avgusta 2021.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še: PP Zagorje ob Savi V ponedeljek so na Opekarni obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v...
X