2 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoRoglič zapisan med najpomembnejše Zagorjane

Roglič zapisan med najpomembnejše Zagorjane

Velik navijač in podpornik Primoža Rogliča, Matjaž Švagan, je presodil, da je čas da enemu najboljših kolesarjev na svetu podeli naziv častnega občana Zagorja.

“Zaradi izjemnih uspehov je občinski svet občine Zagorje ob Savi Primožu Rogliču podelil naziv častnega občana!” so ponosno sporočili novico v stranki Zagorje gre naprej in obenem še namignili, da se obeta veličasten sprejem.

Primož Roglič, tudi veliki zmagovalec dirke po Romandiji. (foto: sirotti)

Točen datum sprejema bo občina Zagorje objavila v prihodnjih dneh, vsekakor boste informacijo zasledili tudi na našem portalu!

Fantastičen uspeh Primoža Rogliča na 21. Dirki po Franciji je razburkal svetovno športno občinstvo. Četrto mesto in zmaga na etapni dirki je marsikoga pustila odprtih ust. Primoževi zmagovalci pa so kričali in ga na vsaki sleherni etapi bodrili. Ne le Zagorjani, vsi Zasavci, vsi Slovenci so ponosni na mladega kolesarja, ki je zaradi spleta naključij iz smučarskih skokov prestopil na kolo.

Čestitke Primož Roglič in se vidimo kmalu!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...