21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoRogla - neverjetni zmagovalec zasavskih src

Rogla – neverjetni zmagovalec zasavskih src

Rogla – nesporni zmagovalec vseh sorodnikov, prijateljev in sokrajanov, ki so držali pesti cel čas kolesarjenja po Franciji.

Nekaj utrinkov iz FB strani Primoža Rogliča:

Navdušenja nad nekdanjim skakalcem ni skrival niti njegov bivši trener Zvone Pograjc, ki mladega športnika spremlja kjerkoli se da. Tudi v Franciji je bil skupaj z njegovimi najbližjimi, kjer so ga bodrili na vseh tekmah.

Tokrat so Primožu Rogliču tehnične težave odnesle zmage, so prepričani vsi. Da je favorit Tour de France je odmevalo po vsej evropski kolesarski sceni, a žal mu je okvarjen menjalnik prekrižal zastavljene cilje, poleg tega je moral med tekmo celo zamenjati kolo.

Vir: FB arhiv

Se spomnite, kaj je povedal Roglič v intervjuju za ZON.si pred dvema letoma? “Sam se imam za povsem normalnega, čeprav …” (Celoten intervju najdete TUKAJ!

Pa namesto, da bi zbirali, kaj vse je šlo narobe naj bo fokus na sedemnajsto etapo, ki je, kot je dejal mladi kolesar: “zmaga za Slovenijo in mojo ekipo”.

nora dirka. še vedno nisem zbral vseh misli, ampak kakšen dan, zagotovo mi bo v spominu ostal za vedno. sedemnajsta etapa  Dirke po Franciji 2017 je zmaga za Slovenijo in mojo ekipo.Galibier sem imel pred očmi že nekaj časa, spust sem poznal, navijači ste bili neverjetni, ko sem slišal slovensko besedo in zastave sem dobil kar solzne oči! hvala! sedaj pa zbrano do konca, pa bom zelo zadovoljen!☺ (vir: primozroglic.com)

Vrhunskemu kolesarju na čast bodo sprejem pripravili tudi v Zagorju. Konec meseca ali prve dni v avgustu, pravijo na občini, kjer se bodo prilagodili prihodu uspešnega športnika. Več o sprejemu, spremljajte na našem portalu.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...