-- OGLAŠEVANJE --

Občina Radeče oddaja neprofitno stanovanje

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Radeče je na svoji spletni strani objavila razpis za oddajo neprofitnega stanovanja v najem. Gre za stanovanje, ki se nahaja v neposredni bližini banke, knjižnice in trgovine ter šole in zdravstvenega doma.

Stanovanje v izmeri slabih 77 m², ki ga bodo oddali v najem, nosi številko 2 in se nahaja v 2. nadstropju  večstanovanjske stavbe na naslovu Ulica OF 2. Točkovano je s 350 točkami, najemnina v mesecu oktobru 2021, izračunana na podlagi navedenih veljavnih predpisov, pa je znesla dobrih 290 evrov.

Pomembne informacije za zainteresirane

Občinska komisija, ki bo odločala o dodelitvi v najem, bo oblikovala dve ločeni prednostni listi – eno za prosilce, ki so oproščeni plačila varščine in eno, po kateri so prosilci zavezanci za plačilo varščine.

Razpis je dostopen tukaj.

Vloga je na voljo preko te povezave.

Vloge z dokazilom o plačani upravni taksi prosilci lahko oddajo do vključno 2. novembra 21, in sicer v

  • ponedeljek, torek in četrtek od 7.00 do 15.00,
  • v sredo od 7.00 do 17.00 in v petek od 7.00 do 13.00.

Prosilci oddajo vloge osebno na vložišču Občine Radeče (le ob spoštovanju priporočil Vlade RS in NIJZ v zvezi s Covid-19) oziroma jih pošljejo priporočeno po pošti najkasneje na dan 2. 11. 2021 V ZAPRTI KUVERTI na naslov Občina Radeče, Ulica Milana Majcna 1, 1433 Radeče, s pripisom »NE ODPIRAJ – Razpis stanovanje Ulica OF 2«.

SORODNI ČLANKI:

Zbirajo prijave za najem neprofitnih stanovanj

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --