22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoProdajala kremo, ukradla prstan

Prodajala kremo, ukradla prstan

Vstopila na vsiljiv način

Zagorski policisti so bili včeraj obveščeni o drzni tatvini, kjer je neznana ženska, stara okoli 40 let, temnih las in srednje postave pozvonila na vrata stanovanja oškodovanke in na vsiljiv način vstopila v stanovanje. Neznanka je oškodovanki ponujala kremo, s katero ji je tudi namazala roke ter ji iz leve roke pri tem odtujila zlat prstan s manjšim rdečim kamenčkom.  Policisti še zbirajo potrebna obvestila o kaznivem dejanju, občane in občanke, ki pa imajo kakršne koli informacije, na podlagi katerih bi lahko identificirali neznano žensko – osumljenko pa pozivajo, da le te sporočijo na Policijsko postajo Zagorje ob Savi, int. št. 113 ali na anonimni telefon št. 080 – 1200.

Vse več priložnostnih tatvin

Tatvine, zlasti priložnostne tatvine, sodijo med najpogostejša kazniva dejanja, opozarjajo na zagorski policiji. »Storilci kaznivih dejanj so vse bolj drzni in iznajdljivi, zato ne spuščajte neznanih oseb v stanovanja in ne bodite do njih zaupljivi«. Obenem pa bodite pozorni tudi na morebitne druge osebe, svarijo, ki so prišle skupaj s tem neznancem (ogledovanje hiše, dvorišča, …) saj vas morda oseba, ki je pozvonila ali potrkala na vrata skuša le zamotiti.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...