-- OGLAŠEVANJE --

Prodaja se smučišče Prvine z vso infrastrukturo

-- OGLAŠEVANJE --

Smučišče, ki se nahaja pri Čemšeniku, blizu Čemšeniške planine je naprodaj za 25.000 evrov. V ceno je vključena koncesijska pogodba za upravljanje smučišča, vlečnica, vlečke, teptalni stroj, rezervni deli ter vsa oprema, ki je potrebna za nemoteno delovanje smučišča. Vključno z dvema kontejnerjema. 

Cveto Gorišek je pred dobrimi dvajsetimi leti, kot sam pove, za upravljanje smučišča odštel 100.000 evrov, sedaj pa svoj delež prodaja za četrtino plačanega zneska. V ceno je vključena koncesija, ki je veljala 30 let, 16 let je že mimo. Na novo pa bo potrebno pridobiti obratovalno dovoljenje oziroma spremeniti upravljalca. Zakaj se je odločil za prodajo? Smučišče je Gorišek urejal in upravljal sam in obratovalo je le med vikendi. Že lep čas upokojen, želi delo prepustiti mlajšim.

Dom Utrip pred leti kupila država

Dom Utrip

Prenovljeni Dom Utrip je od družbe DRS leta 2018 kupila država, natančneje Ministrstvo za šolstvo, ki ga od takrat naprej uporablja kot objekt Šole v naravi.

Obratovanje smučišča bi zaradi Centra šolskih in obšolskih dejavnosti bilo smiselno tudi med tednom.

V primeru, da kupca ne najde, se bo smučišče zaprlo. Cveto Gorišek pravi, da bo v tem primeru vso infrastrukturo prodal posamično.

Konec negotovosti: na Prvinah bo to pomlad zaživel šolski center!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --