-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoPrioriteta št. 1: krepitev javnega prevoza

Prioriteta št. 1: krepitev javnega prevoza

Občina Hrastnik je v fazi oblikovanja vizije in prioritet v okviru Celostne prometne strategije organizirala dve javni razpravi z občani in zainteresirano javnostjo.

Na decembrski razpravi so predstavili analizo stanja, ki je bila izdelana na podlagi
anket, terenskih ogledov ter štetja prometa. V zaključku javne razprave je bila soglasno sprejeta odločitev, da se trajnostni razvoj na področju prometa v občini Hrastnik prioritetno usmerja v krepitev javnega prevoza.

Ključni cilji trajnostne mobilnosti v občini

Na delavnici in javni razpravi 5. januarja so se oblikovali ključni cilji, ki jih bo občina Hrastnik dolgoročno zasledovala na področju trajnostne mobilnosti, pri čemer je bilo ponovno izpostavljeno prednostno področje javnega prometa ter zagotovitev mobilne dostopnosti, enakovredno za vse prebivalce občine.

Razstava se seli v ZD Hrastnik

Občina Hrastnik je v okviru izdelave Celostne prometne vizije za območje občine Hrastnik  organizirala tudi razstavo o viziji. V prostorih galerije Delavskega doma bo na ogled do konca januarja, nato bo prestavljena v avlo Zdravstvenega doma Hrastnik, da si jo bo lahko ogledalo čim več občanov Hrastnika.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X