26.1 C
Trbovlje
petek, 23. julija 2021
ZON.siAktualnoPREVIDNO: Več vlomov v Zasavju

PREVIDNO: Več vlomov v Zasavju

Policisti na območju Zasavja v zadnjih 72 urah poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik
Ponedeljek, 7. 6. 2021
– obveščeni so bili o kaznivem dejanju poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec poškodoval kamero. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika za okoli 100 evrov, policisti pa v zvezi s prijavo še nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Torek, 8. 6. 2021
– obveščeni so bili o kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršitev na kraju ni bila ugotovljena.

PP Trbovlje
Sreda, 9. 6. 2021
– policisti so bili dvakrat obveščeni o nepravilnem parkiranju. Izdana so bila obvestila o napačnem parkiranju.
– obveščeni so bili o kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo. Kršitev na kraju ni bila ugotovljena.

PP Zagorje ob Savi
Ponedeljek, 7. 6. 2021
– obravnavali so zbito divjad z osebnim vozilom. Policisti bodo napisali uradni zaznamek.
– naznanjeno je bilo kaznivo dejanje goljufije, kjer je bilo ugotovljeno, da si je osumljenec izposodil mobilni telefon nato pa preko sistema moneta opravil nakup. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– obveščeni so bili o izgubi registrske tablice CE JC-448. Morebitnega najditelja pozivamo, da obvesti najbližjo policijsko enoto ali pokliče na število 113.
– obravnavali so kaznivo dejanje vloma v brunarico na območju Zagorja ob Savi, od koder je bila odtujena alkoholna pijača. Škoda znaša okoli 200 evrov. Policisti so opravili ogled kraja, po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Izlak, zaradi napačne strani in smeri vožnje. Zoper povzročitelja sledi plačilni nalog.
– prometno nesrečo z materialno škodo v kateri je voznik povozil kamenje, policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Torek, 8. 6. 2021
– tatvino denarja iz objekta. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.
– prometno nesrečo z udeležbo pešca, ki je bil lažje telesno poškodovan. Po vseh zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog.

Sreda, 9.6.2021
– v dopoldanskem času, se je na PP zglasil občan in prijavil poškodbo osebnega avtomobila (prometna nesreča na parkirišču). Policisti zbirajo obvestila v cilju izsleditve morebitnega povzročitelja prometne nesreče.
– v jutranjem času na glavni cesti II. reda št. 108 – policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije z manjšo poškodbo (povoženje kamna).

PP Litija
Torek, 8. 6. 2021
– na območju Litije so obravnavali vlom v objekt, od koder pa neznani storilec ni ničesar odtujil.
– obveščeni so bili o prometni nesreči z materialno škodo, o kateri sta se voznika sporazumela sama, zato so policisti odstopili od ogleda.
– obravnavali so zbito divjad z osebnim vozilom na relaciji Mišji dol – Primskovo

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...