-- OGLAŠEVANJE --

PREVIDNO! V Zasavju skoraj vsako noč na avtu odžagajo kakšen katalizator

-- OGLAŠEVANJE --

Malo pred Miklavžem smo izvedeli za krajo avtomobilskih delov v treh primerih na območju Trbovelj. Ukradli so katalizatorje s treh vozil znamke Renault Clio, so nam potrdili na lokalni policiji. Vsak dan se javi več oškodovancev. 

V odgovoru 9. decembra so s PU Ljubljana odgovorili, da na območju zasavskih policijskih postaj drugih tovrstnih kraj niso zabeležili. Danes je zgodba povsem drugačna.

Vrsto Zasavcev se je oglasilo, da so prav tako žrtve, kakor kaže kar cele združbe, avtomobilskih nepridipravov, ki v nočnem času na zasavskih parkiriščih kradejo katalizatorje. Pred dvema dnevoma so denimo v Hrastniku na parkirišču v bližini steklarne in kemične tovarne ukradli katalizator iz starejšega vozila znamke Volkswagen. Dogodek so prijavili policiji. Pa se je po objavi na Facebooku oglasila še ena oškodovanka, ki naj bi ji izpod avta izginil katalizator še kakšen dan prej, prav tako v Hrastniku. Pa se tukaj zgodba še ne konča. Javi se še oškodovanec iz Kisovca, ki je jutro začel z glasnim prižigom avta, nakar je presenečen ugotovil, da so mu izpod vozila odžagali del, ki se neposredno drži izpušne cevi.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --