22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoPresenečenje za trboveljske športnike

Presenečenje za trboveljske športnike

Nika Barič, Damir Grgić, Uroš Stoklas, Iztok Deželak in Jaša Jovan, so športniki, ki so v zadnjih mesecih s svojimi dosežki ime Trbovelj ponesli širom sveta.

“Lahko smo ponosni, da imamo toliko izjemnih športnikov na toliko različnih področjih. Občina športnikom je in bo pomagala” je ob tej priložnosti obljubila županja Jasna Gabrič in pojasnila, da so športniki, ki jih je občina pogostila že zdavnaj presegli lokalne, regijske in državne meje.

In ker je prav, da se trud in uspeh nagradita, pravijo na trboveljski občini, so jih povabili na sprejem k županji, kasneje pa zanje pripravili tudi presenečenje.

Po uradnem srečanju in rokovanju so športnike odpeljali v restavracijo, kjer so jih že pričakovali njihovi najbližji. Zvoki harmonike, smeh in veselje. V takšnem “tonu” so nazdravili uspehom in tistim, ki še sledijo. Kot se spodobi pa so športniki tudi pošteno zarezali v torto.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...