17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoPresenečenje za trboveljske športnike

Presenečenje za trboveljske športnike

Nika Barič, Damir Grgić, Uroš Stoklas, Iztok Deželak in Jaša Jovan, so športniki, ki so v zadnjih mesecih s svojimi dosežki ime Trbovelj ponesli širom sveta.

“Lahko smo ponosni, da imamo toliko izjemnih športnikov na toliko različnih področjih. Občina športnikom je in bo pomagala” je ob tej priložnosti obljubila županja Jasna Gabrič in pojasnila, da so športniki, ki jih je občina pogostila že zdavnaj presegli lokalne, regijske in državne meje.

In ker je prav, da se trud in uspeh nagradita, pravijo na trboveljski občini, so jih povabili na sprejem k županji, kasneje pa zanje pripravili tudi presenečenje.

Po uradnem srečanju in rokovanju so športnike odpeljali v restavracijo, kjer so jih že pričakovali njihovi najbližji. Zvoki harmonike, smeh in veselje. V takšnem “tonu” so nazdravili uspehom in tistim, ki še sledijo. Kot se spodobi pa so športniki tudi pošteno zarezali v torto.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X