21.2 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoPreizkusite svoje vozniške spretnosti

Preizkusite svoje vozniške spretnosti

Več kot 200 dolgoletnih voznikov v osmih slovenskih krajih je doslej pod okriljem akcije Ponovno na izpitno vožnjo že preizkusilo svoje vozniške spretnosti v praksi. Letos v največji slovenski zavarovalnici z uspešno akcijo nadaljujejo. Pod budnim in strokovnim očesom učiteljev vožnje boste lahko svoje vozniške spretnosti konec poletja preizkušali tudi v Trbovljah.

V Zasavju se bodo vozniki preizkušali 31. avgusta. Na ponovno opravljanje izpitne vožnje se lahko posamezniki prijavijo sami, lahko pa povabijo prijatelja. V spremstvu učitelja vožnje AMZS bosta preizkusila svoje vozniške veščine. Izmed obeh bo učitelj vožnje razglasil zmagovalca.

V Zasavju postavili že štiri prikazovalnike hitrosti

V največji slovenski zavarovalnici se sicer z raznovrstnimi aktivnostmi že vrsto let trudijo izboljšati črne statistike na slovenskih cestah. Za povečanje varnosti na nepreglednih in nevarnih odsekih so po Sloveniji namestili že 81 prikazovalnikov hitrosti vožnje ter po 24 sistemov za preprečevanje trkov COPS@road in sistemov COPS@rail, ki opozarjajo na nevarnost prihoda vlaka.

Hitrost v Zasavju že umirjajo štirje prikazovalniki hitrosti »Vi vozite«, in sicer ob lokalni cesti Trg revolucije – Opekarna v Občini Trbovlje, v Izlakah in v Kisovcu v Občini Zagorje ter na lokalni cesti Hrastnik – Prapretno pri Osnovni šoli narodnega heroja Rajka v Občini Hrastnik.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...