4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoPrav je, da se bolje spoznamo

Prav je, da se bolje spoznamo

Na pobudo Katapulta, FB skupine Kamerad in nove razvojne agencije so se sestali zasavski podjetniki.

Vsi se poznamo na videz, a preko tega težko gremo, je podjetnike nagovoril Renee Vozelj, ki si želi več sodelovanja med zasavskimi podjetniki. Moramo si pomagati, so enotni organizatorji prvega podjetniškega meetup večera, kot so ga poimenovali.

Trboveljski mladinski center je pogostil skupino podjetnikov, okoli 30 jih je bilo. Izvedli so podjetniski meetup (13)manever hitrih zmenkov in se tako v treh minutah predstavili sogovornikom, ki jih še ne poznajo.

Cilj je, da na vsakem meetup-u podjetniki spoznajo 10 novih ljudi, je udeležencem dejal Mitja Adamlje iz MCT, kjer so dogodek gostili. Srečanja naj bi potekala vsak mesec, konec leta že pričakujejo prve rezultate povezovanja.

podjetniski meetup (5)Jernej Pangeršič, mladi direktor Katapulta, ki deluje pod okriljem podjetja Dewesoft, je povedal, da je njihov cilj ponuditi podporo vsem “kakor lahko in kolikor zmoremo”. Končni rezultati naj bi se pokazali v številu novih delovnih mest, je optimistično zaključil.

Potrebno bo veliko mreženja, je prepričan Tadej Špitalar, ki so mu občine zaupale vodenje Reginalne razvojne agencije Zasavje. Pri projektih agencije pričakuje sodelovanje lokalne skupnosti, društev, klubov in zavodov: “Le tako bo mogoče konkurirati na javnih razpisih”.

podjetniski meetup (10)

Foto: Natalija Tejkal

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...