23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoPoskrbijo, tudi v teh dneh, da je varnost na prvem mestu!

Poskrbijo, tudi v teh dneh, da je varnost na prvem mestu!

Kljub zaprtju številnih dejavnosti pa mnogi vsakodnevno odidejo od doma. Zato med nujna dela vsekakor spada delo v servisnih delavnicah, kjer poskrbijo da je vaša vožnja varna in udobna.

V trboveljski servisni delavnici Avtohiše Malgaj je varnost njihovih strank na prvem mestu. Tista na cesti in tudi ta, povezana z virusom. Sprejeli so številne ukrepe, ki pripomorejo k zajezitvi okužb s koronavirusom, da obenem lahko poskrbijo da so vozila ves čas tehnično brezhibna in je vaša vožnja varna.

Naročite se po telefonu ali elektronski pošti

Servis Avtohiše Malgaj je odprt od ponedeljka do petka med 7.30 in 18. uro, ob sobotah med 8. in 13. uro. Potrebno je predhodno naročanje na 03 56 33 160 ali na servis.vw.trb@malgaj.com.

Prodajni salon je zaradi ukrepov zaprt. Vozila lahko prevzamejo tisti, ki so vozilo naročili že pred ukrepi ali ga kupili preko spletnega nakupa.

Prodaja le preko spleta

Seveda pa so fantje in dekleta iz družbe Malgaj na voljo svojim strankam in kupcem na daljavo. Pokličete jih lahko na 03 56 33 155 ali pošljete sporočilo na prodaja.vw.trb@malgaj.com.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...