2.3 C
Trbovlje
četrtek, 8. decembra 2022
ZON.siAktualnoPOZOR, prireditev!

POZOR, prireditev!

Zaradi javne prireditve 20. Zagorska noč bo popolna zapora državnih cest Izlake – Zagorje ob Savi in Zagorje ob Savi – most čez Savo, in sicer na relaciji: trgovski center Spar-tržnica Zagorje.

Cesti bosta popolnoma zaprti v soboto, 6. avgusta, od 22.00 do nedelje, 7. avgusta, do 04.00.

Obvoz za osebna vozila bo urejen na relaciji Grajska ulica – Potoška vas Evropark in na relaciji Prešernova cesta – Kolodvorska cesta.
Obvoz za tovorna vozila bo urejen na relaciji Zagorje – Izlake – Trojane – Domžale – Litija – Zagorje in v obratni smeri.

“Vse udeležence naprošamo, da upoštevajo prometno signalizacijo, navodila policistov in redarjev” prosijo na zagorski občini.

1457510887_policija naslovnaTudi zagorski policisti pozivajo k previdnosti in strpnosti. Danes in jutri bodo pod skupnim imenom Zagorska noč 2016 potekale razne prireditve.

Danes zvečer bo s pričetkom ob 21. uri javna prireditev “Noč pred nočjo 2016” na platoju pred trgovino Mercator – Živa, »zato vse udeležence v cestnem prometu kot tudi obiskovalce javne prireditve pozivamo k spoštovanju cestno prometnih predpisov (nedovoljeno zadrževanje in hoja po voziščih cest, označevanje pešcev v nočnem času …), voznike vozil v tranzitu po regionalni cesti I. reda št. 221 pa na previdno in preudarno vožnjo« svarijo policisti.

Tudi jutri bo javna prireditev “Zagorska noč 2016” prav tako s pričetkom ob 21. uri na platoju pred trgovino Mercator – Živa in na parkirišču pri Tržnici. Zaradi javne prireditve bo popolna zapora regionalne ceste I. reda št. 221 in 222 v Zagorju ob Savi od semaforiziranega križišča pri Tržnici do trgovine Spar s pričetkom zapore ceste ob 22:00 uri pa vse do 4:00 ure naslednjega dne.

Prav tako bo zaradi prireditve zaprtih več lokalnih cest ter javnih poti v centru Zagorja ob Savi.

»Voznike vozil pozivamo k spoštovanju postavljene prometne signalizacije, ki označuje zaporo ceste, predvidene obvoze ter okoliščine, da v času popolne zapore oz. zaprtega območja Zagorja ob Savi ne bo možno (razen za intervencijska vozila) zapuščati parkirišč kot tudi ne dostopati na parkirišča, ki so na kakršen koli način brez drugih prometnih povezav odvisna od zaprtih cest.«

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

Ob koncu prejšnjega tedna so se dijaki GESŠ Trbovlje udeležili področnega tekmovanja v košarki. Na turnirju, ki je potekalo v športni dvorani Gimnazije Celje...
X