-- OGLAŠEVANJE --

Popolna zapora prestavljena

-- OGLAŠEVANJE --

Jutri se prestavi popolna zapora trboveljske vpadnice. Potekala bo od trgovine Stik do prodajnega centra Lidl. Zapora bo trajala predvidoma do 23. decembra.

Obvoz kot do sedaj

Kot do sedaj, bo obvoz urejen preko mostu Sušnik, čez Nasipe in Žabjek do križišča pri upravi RTH. Avtobusno postajališče na Vodenski cesti pred strojno tovarno v času popolne zapore ne bo obratovalo. Uporabniki javnega potniškega prometa naj uporabljajo avtobusno postajališče Trg revolucije. Okoliškim stanovalcem bo dostop do objektov zagotovljen v največji možni meri.

Čaka jih še precej dela

Do zaključka projekta čaka delavce še precej dela. Do prodajalne Hofer je asfaltirana cesta in hodniki za pešce, medtem ko je od prodajalne Hofer v smeri proti mestu asfaltirana samo cesta. “Pločnike bo izvajalec lahko pričel asfaltirati, ko bo prenehalo deževati. Prav tako je s cestno razsvetljavo – novi kandelabri do prodajalne Hofer so že nameščeni, v nadaljevanju pa se bodo nameščali od Hoferja proti mestu. Ograje so v izdelavi. Naknadno se bodo postavili še prometni znaki in označila talna prometna signalizacija,” pojasnjujejo na občini Trbovlje.

Obnova ceste, pločnikov, razsvetljave, ograje, vodovoda …

Od bencinskega servisa MOL do prodajalne Lidl pa se dela šele začenjajo. “Na tem delu trase je potrebno v celoti, tako kot se je to odvijalo tudi na že urejenih delih, obnoviti cesto, pločnike, odvodnjavanje, javno razsvetljavo, zamenjati ograje… na omenjenem odseku se bo rekonstruiral tudi vodovod,” pravijo na občini.

Pred kratkim se je z državo in izvajalcem podpisal ankes za podaljšanje roka izvedbe do 23. decembra in na občini upajo, da se ne bo zgodaj ohladilo in da bo izvajalec lahko z deli do dogovorjenega roka tudi zaključil.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --