12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoPomagate lahko tudi s paketom testenin

Pomagate lahko tudi s paketom testenin

Z decembrom se je začela božična akcija Anina zvezdica zbiranja in razdeljevanja hrane, ki bo letos organizirana tudi v Hrastniku. Dobrodelna akcija bo v Hrastniku potekala od 5. do 31. decembra. Hrano z daljšim rokom uporabe lahko oddate v prostorih Mladinskega centra Hrastnik, vsak dan od ponedeljka do petka, med 9. in 20. uro.

Akcija sicer poteka vse do konca decembra, zbirna mesta pa so v vseh trgovinah Spar v Zasavju. Cilj akcije je zbrati čim več hrane z daljšim rokom uporabe in jo razdeliti med čim več socialno ogroženih družin.

Zbirno mesto je tudi v Domu svobode v Trbovljah, kjer se lahko hrana odda vsako sredo med 7. in 21. decembrom, in sicer med 17. in 18. uro.

Prijava za pomoč

Potrebni pomoči se lahko prijavijo na vseh treh zasavskih centrih za socialno delo ali preko elektronske pošte zasavje@aninazvezdica.si.

Sama prijava na žalost še ne zagotavlja tudi prejema paketa v okviru omenjene akcije, saj vnaprej ni mogoče določiti količine zbrane hrane. Organizatorji obljubljajo, da bodo poskušali obdariti čim več ogroženih družin.

Dobrodelni športniki

Pomoč se bo zbirala tudi na Božični dobrodelni reviji v organizaciji ŠKD Feniks, kjer bodo člani in članice predstavili svoje delo letošnje sezone.  Vstopnica na revijo bo en kos hrane z daljšim rokom uporabe, prireditev pa bo obiskala tudi predstavnica Anine zvezdice Zasavje. Revija bo potekala v petek, 16. decembra, od 18. ure dalje v dvorani Dolanka na Dolu pri Hrastniku.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...