25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoPolicistka povzročila nesrečo

Policistka povzročila nesrečo

Policisti so včeraj, okrog 9.30, na Cesti 9. avgusta obravnavali prometno nesrečo I. kategorije med dvema osebnima voziloma, ki jo je povzročila policistka službenega civilnega osebnega vozila.

Policistka je vozila na prekratki varnostni razdalji in trčila v pred seboj vozeče vozilo voznika. Noben od udeleženih ni utrpel telesnih poškodb. Nastalo je za približno 3.000 evrov škode. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na parkirišču v  Trbovljah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o neznanem vozniku. Prejeli so tudi prijavo občana o zaparkiranju njegove garaže. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

Hrastniški policisti so na Trgu Franca Kozarja okrog 16.45 obravnavali prometno nesrečo I. kategorije med dvema osebnima voziloma na parkirišču. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika vozila Citroen Berlingo, ki je trčil v stoječe vozilo voznice Mazda. Nastalo je za približno 400 evrov škode. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X