-- OGLAŠEVANJE --

Policisti zasegli snov – sumijo, da gre za kokain

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend in preko praznikov so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

V petek prometno nesrečo z materialno škodo na območju Trojan. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari na območju Zagorja ob Savi, kjer je neznani storilec poškodoval osebno vozilo. Policisti bodo svoje ugotovitve posredovali na pristojno tožilstvo.

Prometno nesrečo z materialno škodo na območju Domžal. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari na območju Zagorja ob Savi, kjer je neznani storilec poškodoval osebno vozilo. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih svoje ugotovitve posredovali na pristojno tožilstvo.

Kršitev javnega reda in miru v Zagorju ob Savi. Po vseh zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

V dveh primerih so zasegli snovi, za kateri obstaja sum, da gre za prepovedano drogo kokain. V primeru, da se potrdi sum kokaina, bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.

V soboto prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Kršitev javnega reda in miru na vlaku Ljubljana – Zidani most. Po vseh zbranih obvestilih je bil kršitelju izdan plačilni nalog zaradi kršitve 7. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Kaznivo dejanje Lahke telesne poškodbe in Nedovoljen vstop v stanovanje v Kisovcu. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na tožilstvo.

V nedeljo prometno nesrečo z materialno škodo in udeležbo psov, na območju Turja (območje PP Hrastnik). Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Nepravilno parkirano vozilo v Zagorju. Policisti so izdali obvestilo o prekršku, zaradi kršitve 65. člena Zakona o pravilih cestnega prometa.

Prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju ob Savi. Povzročitelj prometne nesreče je bil naknadno izsleden, zoper njega pa sledi prekrškovni postopek.

V torek so vstopili v stanovanje v Zagorju zaradi puščanja vode.

Dimniški požar na območju Čemšenika.

PP Hrastnik

V petek so bili obveščeni o sumu onesnaženja potoka Boben. Posredovali so gasilci PDG Hrastnik in PGD Trbovlje. Opravljeni so bili testi PH pene in vode in ugotovljeno ne bilo, da je PH vrednost po celotni strugi enaka. O dogodku še zbirajo obvestila.

Naslednji dan so obravnavali sum kaznivega dejanja nasilje v družini in lahke telesne poškodbe in sum kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in poškodovanje tuje stvari. O tem še zbirajo obvestila.

Na zadnji oktobrski dan se je na cesti od Hrastnika proti Trbovljam v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, vozilo pa je se obrnilo na streho. Pri tem se je lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V torek so vozniku predelanega mopeda vozilo zasegli, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog.

PP Litija

V petek prometno nesrečo z materialno škodo. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

V ponedeljek, prijavo vloma v vozilo, ki se je zgodil na območju Trebnjega.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Župan ogorčen! Kdo krade rože z mostu?

Pred hrastniškim občinskim praznikom vsako leto poskrbijo za zasaditev in ureditev zelenic ter gredic po občini. A tokrat je to nekoga zmotilo ... Ponoči so...
-- OGLAŠEVANJE --