-- OGLAŠEVANJE --

Policijskih 24

-- OGLAŠEVANJE --

Le trboveljski policisti so imeli v zadnjih 24 urah poleg rednega dela še obravnavo kaznivega dejanja goljufije preko spleta, prometno nesrečo ter intervencijo v zasebnem prostoru.

Se še spomnite, kako je Trboveljčan nasedel goljufiji na Facebooku?

Pa še poročilo lokalnih gasilcev, ki so imeli včeraj polne roke dela.

Ob 9.52 so v Znojilah, občina Zagorje ob Savi, gasilci PGD Čemšenik pomagali reševalcem ZD Zagorje pri prenosu poškodovane osebe.

Ob 11.15 so gasilci PGD Zagorje mesto posredovali v večstanovanjski stavbi na Cesti zmage v Zagorju ob Savi, kjer so iz okvarjenega dvigala s tehničnim posegom rešili tri nepoškodovane osebe in enega psa.

Ob 12.53 so na Trgu revolucije v Trbovljah gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu poškodovane osebe iz osmega nadstropja večstanovanjskega bloka do rešilnega vozila.

Ob 16.28 so na Kešetovem v Trbovljah gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje v večstanovanjski stavbi, iz okvarjenega dvigala, s tehničnim posegom rešili eno nepoškodovano osebo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --