0.2 C
Trbovlje
sreda, 6. decembra 2023
ZON.siKronikaPolicijskih 24

Policijskih 24

Prometno  varnost  je  včerajšnji  dan  zaznamovala  prometna  nesreča,  kjer je vinjen voznik, zaradi neprilagojene hitrosti povzročil trčenje  dveh  vozil.  Nastala  je  materialna  škoda  za okoli 7000 evrov.
Vinjenemu  vozniku  so policisti odvzeli vozniško  dovoljenje  in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Najbolj  pestro  je  bilo  na  področju  kriminalitete, kjer so policisti v Hrastniku   obravnavali   kaznivo  dejanje  zatajitve  mobilnega  telefona, katerega  je  oškodovanka  pozabila  na  avtobusni postaji na Dolu. Neznani storilec  pa  je  pozabljivost  oškodovanke  izkoristil  in  storil kaznivo dejanje,  saj  si  je  mobilni  telefon prisvojil ter lastnico oškodoval za okoli  100  evrov.  Za  storilcem  zbiramo obvestila. Prav tako v Hrastniku beležimo  tudi  tatvino  iz  vrtne  ute, kjer je za enkrat neznani storilec preko  noči odtujil različno orodje, v vrednosti 250 evrov. V Zagorju pa so policisti  opravili  ogled  vozila, kjer je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec  poskusil  na vzvod vlomiti v vozilo, vendar mu to ni uspelo. Prav tako na vozilu materialna škoda ni nastala.

Področje  javnega  reda  in  miru  je  zaznamovala  intervencija v zasebnem prostoru,  kjer se je do svoje mame nedostojno vedla 25 letna hči. S svojim zmerjanjem si je prislužila plačilni nalog.

Na   Dolu   pri   Hrastniku   je   pošteni  najditelj  razveselil  lastnico avtomobilskih  ključev,  katere je našel in prinesel na policijsko postajo. Policisti pa so ključe lastnici tudi že vrnili.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Hrastniku dokončali Pumptrack

Že ta teden bo otvoritev kolesarskega poligona v Hrastniku. S tem objektom želijo dodati zagon športnemu duhu in omogočiti novim generacijam in športnim entuziastom...