23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoPoliciji prijavili občana, ki je kršil karanteno

Policiji prijavili občana, ki je kršil karanteno

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 72 urah obravnavali še;

PP Zagorje ob Savi

–  kršitev javnega reda in miru, kjer je mladoletnik udaril drugega mladoletnika. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na sodišče.

–  naknadno prijavo dogodka, v katerem je oškodovanec povozil kamen in poškodoval oljno korito.

–  voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,87 mg/l  izdihanega  zraka. Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

–  prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru. Policisti so opravili ogled vozila, na vozilu je nastala materialna škoda v višini približno 30 evrov. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

–  v Zagorju je bil najden mobilni telefon znamke L8STAR, modro bele barve. Mobilni  telefon  se nahaja na policijski postaji Zagorje ob Savi. Lastnika pozivamo, da se zglasi in izgubljeni predmet prevzame.

PP Trbovlje

–  v petek v dopoldanskem času so bili obveščeni, da občan krši karanteno. Ugotovljeno je bilo,  da je 32-letnemu Trboveljčanu pristojni organ izdal odločbo o strogi izolaciji, ki jo je kršil, zaradi česar bo zoper njega podan predlog za uvedbo postopka ZIRS.

–  v nedeljo, v večernem času so v Trbovljah intervenirali zaradi glasne glasbe in 48-letnemu občanu izrekli opozorilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...