-- OGLAŠEVANJE --

Podmladek trboveljskih plezalcev zablestel v športnem plezanju

-- OGLAŠEVANJE --

Že na prvi tekmi vzhodne lige, ki je potekala v Radljah ob Dravi, so se plezalci alpinističnega odseka Planinskega društva Trbovlje zelo izkazali, tokrat, minulo soboto, pa so v Brežicah presegli vsa pričakovanja.

Začelo se je že pri mlajših cicibankah, kjer si je Lili Kralj delila 2. mesto. “Mlajši cicibani pravzaprav nastopajo še izven konkurence,” so poudarili še večjo težo uspeha v AO PD Trbovlje.

Pri starejših cicibanih je bil Charli Kapla Jamšek četrti, pri starejših cicibankah pa Ana Kolar 6., Lara Trebušak 8. in Inja Bec 24. med skupno 42 tekmovalkami.

Pri mlajših dečkih je Urh Baš osvojil 5. mesto v konkurenci 32 tekmovalcev.

4 plezalke med prvo deseterico, med njimi Karolina zmagovalka!

Za AO PD Trbovlje je vrhunec pomenil prav nastop mlajših deklic, ki jo je z zmago kronala Karolina Rebernak, odlični 6. sta bili Hana Dornik in Stella Novak , Sara Lapuh pa je zasedla 10. mesto. Kar štiri trboveljska plezalke so se tako v konkurenci 42 plezalk iz vse Slovenije uvrstile med prvo deseterico, “kar se ne zgodi pogosto,” ponosno pravijo v AO PD Trbovlje.

Za piko na i sta z odličnim plezanjem presenetila še Mark Milar s 5. mestom (2. v svoji kategoriji) in Sara Hudolin s 4. mestom.

“Ti rezultati in uspehi pomenijo močno spodbudo za nadaljevanje tekmovalne sezone v Vzhodni ligi in na državnem prvenstvu,” se odkrito veselijo prihodnjih plezalnih preizkušenj v AO PD Trbovlje.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Litija – Zagorje: Jutri NE bo popolne zapore ceste

Popolna zapora ceste Litija - Zagorje je za jutri odpovedana. Ob sobotah je sicer od 7.30 do 17. ure pri galeriji Šklendrovec napovedana popolna zapora...
-- OGLAŠEVANJE --