-- OGLAŠEVANJE --

Pod pretvezo jo je zvabil iz hiše, drugi je kradel

-- OGLAŠEVANJE --

Policijska uprava Ljubljana je bila v petek, 23. marca, obveščena o tatvini nakita iz hiše v okolici Litije.

Po zbranih obvestilih je znano, da se je na dvorišče hiše  okoli 11.30 pripeljal neznani moški z vozilom in se predstavil, da je iz telekomunikacijskega podjetja. Oškodovanko je pod pretvezo spravil iz hiše, da pokaže zemljišče, kjer bi lahko postavili oddajnik, medtem pa je drugi storilec vstopil v odklenjeno hišo in odtujil nakit.

Zaklepajte hišo, zahtevajte izkaznico in delovni nalog

Občanom policija svetuje, da imajo osebe, ki so prišle do njih nenapovedano, ves čas pod nadzorom in jih brez potrebe ne vabijo v prostore. Vedno naj zaklenejo hišo, ko jo zapustijo, ključ pa naj vzamejo s seboj, pa če tudi ‘stopijo samo za vogal’.  V kolikor se osebe izdajajo za serviserje, izvajalce del, …, svetujejo, da vedno zahtevajte na vpogled identifikacijsko izkaznico ali delovni nalog ipd. Ob tem pa bodite pozorni na videz oseb (oblačila, govor, posebnosti) ter vozilo, s katerim so se pripeljali (znamko, barvo, tip in reg. št. vozila).

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --