21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoPo novem na voljo tudi v Zagorju

Po novem na voljo tudi v Zagorju

V Zagorju, na Cesti Borisa Kidriča 2, je po novem vsak četrtek, od 11. do 17. ure, odprta informacijska pisarna ZLHT – Regionalnega centra nevladnih organizacij.

“V pisarni vam bodo naši sodelavci na voljo za najrazličnejša svetovanja pri upravljanju in vodenju vaše nevladne organizacije. V tem času ste nevladne organizacije iz regije vabljene, da se oglasite, koristite pisarno za vaše delo in naša brezplačna svetovanja,” pravijo na ZLHT.

Brezplačni nasveti in podpora za nevladnike

Nevladnikom so na voljo brezplačna svetovanja in podpora na področju računovodstva, pravnih vprašanj, pridobivanja sredstev za delovanje vaše organizacije in razvoj storitev v nevladnih organizacijah.

Poleg tega vam bodo postregli z uporabnimi in aktualnimi informacijami iz nevladnega sektorja, vas učinkovito povezovali s partnerji in vam zagotavljali tudi administrativno in tehnično podporo pri delovanju. Brezplačno uporabo prostorov omogoča občina Zagorje.

Ob zaključku leta vabijo na srečanje nevladnih organizacij iz zasavske regije, ki bo v četrtek, 14. decembra, v prostorih nove informacijske pisarne.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...