-- OGLAŠEVANJE --

Po kolesarski stezi že prihodnje leto

-- OGLAŠEVANJE --

Po novi kolesarski stezi bodo Trboveljčani lahko prvič zapeljali že v prihodnjem letu, je zatrdila trboveljska županja Jasna Gabrič.

V teh dneh prijava na razpis

Projekt umeščanja kolesarske steze od zgornjega Mercatorja do krožišča je po besedah Gabričeve, kar se projekta tiče, že zaključen.

Trenutno se izdeluje in zaključuje projekt, kako naprej, to je od krožišča do železniške postaje, kar je nekoliko bolj težavno zaradi same umestitve v prostor, in pa kolesarska steza od Mercatorja navzgor.

130.000 evrov za kolesarske površine

“Ravno v teh dneh se pripravlja vse potrebno, da bo prijava šla na razpis za pridobitev sredstev za sofinanciranje izgradnje kolesarskih površin, pa tudi proračunska sredstva so že rezervirana,” je dejala Gabričeva in predlagala, da z občinskimi svetniki prvi prevozijo kolesarsko stezo podolgem in počez.

Za izvedbo kolesarskih površin po izdelanem projektu in za izdelavo projektne in investicijske dokumentacije za kolesarske površine za izbran odsek preostalega dela mesta je v predlogu proračuna za leto 2018 namenjenih 130.000 evrov; od tega naj bi okoli 70.000 evrov predstavljala sredstva iz državnega proračuna iz sredstev EU za kohezijsko politiko.

SORODNI ČLANKI:

Začrtali kolesarsko stezo v Trbovljah

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --