29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.si1+1=2Po enoletnem premoru konferenca

Po enoletnem premoru konferenca

Letos bodo predavanja potekala na spletu. »Poleg prispevkov učiteljev naše in drugih šol pa so zanimivi prispevki naših dijakov in kratke predstavitve zaključnih nalog. Veseli smo, da konferenca bo po enoletni pavzi in se veselimo naslednje v “živi” obliki,« je ob pričetku konference povedala ravnateljica STPŠ Marjetka Bizjak.

Konferenca je šesta po vrsti, lansko leto je niso mogli izvesti. Namenjena je inovativnosti v tehniškem izobraževanju in povezovanju z gospodarstvom. Čeprav letos ni v živo, so posneli zanimive prispevke, ki bodo ostali tudi na spletni strani šole (www.stps-trbovlje.si). Sodelujejo vabljeni gostje, prijavljeni predavatelji ter dijaki. Na spletni strani bo objavljena tudi publikacija. Veseli so, še povedo na zasavski srednji šoli, da jim je kljub neprijaznemu času in delu na daljavo to uspelo. Zlasti so veseli, ker je to prvi slavnostni dogodek v letošnjem letu, ko praznujejo 60-letnico šole.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...