-- OGLAŠEVANJE --

Pijani voznik zapeljal s ceste in trčil v štiri pešce

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so med vikendom poleg rednih nalog obravnavali še:

 

PP Zagorje ob Savi:

V petek so obravnavali izgubo mobilnega telefona na območju Zagorja. Gre za mobilni telefon znamke Samsung A31 v črnem etuiju v katerem so bili tudi osebni dokumenti lastnika.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na glavni cesti II. reda št. 108 Litija – Zagorje. Policisti so povzročitelju zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji izdali plačilni nalog.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z lažjimi poškodbami na Izlakah. Voznik, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,94 mg/l) je zapeljal preblizu desnemu robu in zapeljal izven vozišča. V nesreči se je lažje poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog, prav tako pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Neznani voznik je na Spodnjih Izlakah povzročil prometno nesrečo in pobegnil. Policisti v zvezi prometne nesreče s pobegom še zbirajo obvestila.

V nedeljo so bili obveščeni o neprimernem obnašanju občana v Kisovcu. Policisti na kraju kršitve niso ugotovili.

 

PP Litija:

Trčenje divjadi na cesti Bogenšperk – Šmartno pri Litiji so obravnavali v petek zjutraj.

Dopoldan so bili obveščeni o kamenju na vozišču na relaciji Litija – Zagorje, ki so ga policisti umaknili z vozišča in nato so obravnavali še trčenje v divjad v naselju Gabrovka.

Občan je naznanil kaznivo dejanje goljufija, kjer obvestila še zbirajo.

V popoldanskem času je občanka in naznanila kaznivo dejanje nasilništva. Sledi zbiranje obvestil.

V nočnem času, okoli 1. ure se je na cesti od  Ljubljane proti Litiji pri Spodnjem Hotiču zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in štirje pešci. Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zapeljal na nasprotno stran ceste in oplazil štiri pešce, ki so v koloni hodili po bankini. Pri tem so se pešci lažje telesno poškodovali. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri vozniku pokazal 1.01 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka in mu je bil odrejen strokovni pregled. Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

 

PP Hrastnik:

V petek so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je občan pod vplivom alkohola vpil pred ZD Hrastnik. Policisti okoliščine še preverjajo.

Občana, ki je pod vplivom alkohola padel in se huje poškodoval, so v nedeljo odpeljali v SB Celje.

 

PP Trbovlje:

V petek so v nočnem času so policisti pri redni kontroli prometa imeli v postopku voznika, kateremu  je preizkus z alkotestom pokazal rezultat 0.51 mg/l alkohola v izdihanem zraku, prav tako pa je vozil  brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaseženo mu je bilo vozilo. Zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Občanka je v soboto prijavila, da je v trgovini pozabila denarnico, ko pa se je vrnila na kraj, pa je ni bilo več. Policisti obravnavajo kaznivo dejanje zatajitve.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --