17.7 C
Trbovlje
sobota, 25. septembra 2021
ZON.siKronikaPijana vozila po napačni strani in trčila v parkirana vozila

Pijana vozila po napačni strani in trčila v parkirana vozila

V petek je bil najden denar na bančnem avtomatu, nameščenem na trgovini na Cesti 9. avgusta v Zagorju ob Savi; policisti lastnika še iščejo.

Na mestu za invalide je nepravilno parkiral voznik osebnega vozila, zato so mu policisti izdali obvestilo o prekršku. Zagorski policisti so bili v petek popoldan obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju. V zvezi dogodka še zbirajo obvestila za izvedbo prekrškovnega postopka

V Trbovljah so v petek policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, kjer je neznani voznik na parkirišču na Trgu Franca Fakina trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja. Tudi v soboto so trboveljski policisti obravnavali promteno nesrečo s pobegom, v  dopoldanskem  času je neznani voznik na ulici Sallaumines trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja.

V Hrastniku je neznani voznik dopoldan v soboto zaparkiral garažo na Ulici 1. maja. Ob prihodu policistov vozila ni bilo več. V  popldanskem času so bili policisti obveščeni o dogodku, v katerem naj bi  se  poškodval  motorist.  Z zbranimi obvestili in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je prišlo do prometne nesreče (padca) motorista.  Okoliščine  same  nesreče policisti še preiskujejo. Motorist je, po podatkih policije, utrpel lahke telesne poškodbe.

Kdo je izgubil telefon?

V soboto je bil v gostinskem lokalu najden mobilni telefon znamke Samsung, črne barve. Telefon se hrani na PP Zagorje.
Voznika brez vozniškega dovoljenja so v nedeljo ustavili policisti na območju Zagorja ob Savi. Voznik vozila Renalut Clio je ostal brez vozila, prav tako pa je bil vozniku zaradi suma vožnje vozila pod vplivom prepovedanih drog odrejen strokovni pregled, katerega je odklonil. Zoper njega bo vložen obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče. Prav tako so pri postopku z istim voznikom ter vozilom ugotovili, da je imel voznik na vozilu nameščeni dve različni registrski tablici, od katerih je bila ena evidentirana kot ukradena. V zvezi navedenega policisti še zbirajo potrebna obvestila in bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Vozila po napačni strani in trčila v parkirana vozila

V večernem času so bili policisti obveščeni o zaparkiranju dovoza do garaže klicatelja. Po ugotovljeni kršitvi so policisti  kršitelja o storjenem prekršku obvestili z izdajo Obvestila o prekršku. Zagorski policisti so v nedeljo obravnavali še  prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom v Zagorju ob Savi, ko je povzročiteljica prometne nesreče zaradi neupoštevanja določil o pravilni strani in smeri vožnje trčila v parkiran osebni avtomobil, ki ga je nato odbilo naprej, trčilo v drug parkiran avto, le tega pa je prav tako odbilo naprej kjer je trčilo v tretji parkiran osebni avtomobil. Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, s pozvročiteljico opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ter ji zaradi povzročitve prometne nesreče izrekli predpisano globo ter izdali plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so ji  začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo ter zoper njo uvedli postopek o prekršku pri Okrajnem sodišču v Trbovljah.

Trboveljski policisti so v nedeljo obravnavali  poškodovanje  vozila,  in  sicer  je  bilo ugotovljeno, da je neznani storilec preko noči z neznanim, ostrim predmetom poškodoval lak vozila. V nedeljo popoldan pa so obravnavali še poškodovanje vrtne ute v Hohkrautovi koloniji. Neznani  storilec je  preko noči poškodoval betonski kamen na vrtni uti.

Hrastničani so v jutranjem času obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v  kateri  sta  bila  udeležena  osebno  vozilo  in  tovorno vozilo. Ugotovljeno  je  bilo,  da je do trčenja prišlo pri vzvratni vožnji voznika tovornega vozila v parkirano osebno vozilo na parkirišču.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč