-- OGLAŠEVANJE --

Osvežitev izmučenega voznega parka

Zagorskim policistom je občina Zagorje ponudila brezplačno uporabo motornega kolesa na električni pogon za nadzor mestnega prometa.

-- OGLAŠEVANJE --

Namensko opremljeno motorno kolo na električni pogon bodo Policijski postaji Zagorje izročili 14. avgusta letos, v okviru niza slovesnosti ob občinskem prazniku in hkrati v okviru promocije priprave Celostne prometne strategije.

“Za policijsko postajo je to velika pridobitev, predvsem zato, ker na naši enoti trenutno ne razpolagamo z enoslednim službenim vozilom, prav tako pa je obstoječi vozni park naše policijske postaje star in izmučen,” je povedal komandir policijske postaje Zagorje Damjan Gajšek in dodal, da bodo v sodelovanju z občino in uporabo električnega vozila pokazali pozitiven odnos do okolja in prihodnosti.

Prihodnost je v elektriki

“Stremimo k sistematičnemu spodbujanju uporabe okolju prijaznih motornih in nemotornih vozil, predvsem motornih vozil na električni pogon, kar se kaže tudi v že številnih urejenih električnih polnilnicah na območju občine, na katerih je polnjenje brezplačno,” pravijo na občini Zagorje.

Dober zgled naj bi nudile tudi javne inštitucije z uporabo službenih vozil na električni pogon. Dokaz za to sta 2 električni vozili, ki jih lokalno komunalno podjetje že uporablja za opravljanje storitev.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --